PR CUAET
-
Доброго дня, а за скільки часу в Торонто +- дають готовий паспорт?
-
Я пройшов медогляд сам і дитина. У дитини в visitor records, стояла умова пройти мед огляд. Зараз, потрібно подавати документи, що мед огляд пройдено для дитини. Питання як це зробити?
-
Підскажіть де ви евалуювали диплом технічного спеціаліста?
-
Оце я і намагаюся вияснити чи обов'язково це роботи чи ні. Чи робили це інші чи ні?
-
Для дружини так. Але в IRCC сказали для дитини подавати visitor records.
-
і по скільки слотів випадає? Чи в Торонто вони взагалі бувають?
-
Привіт! Терміново потрібно зробити український закордонник в Торонто – поділіться, будь ласка, досвідом, хто як ловив слоти: з комп'ютера чи з телефона краще?
-
Так. Було для дружини, і вона подала документи.
-
Си к тут хвост это подавав на подовження ВП з скріншотом нового паспорта з додатку дія ? Потрібна порада як ви пояснювали чого скріншот і як саме ви робили ті скріншоти ? Питання не в тому як зробити скріншот а чи саме ви скрінили сподіваюсь зрозуміете що маю на увазі Дякую
-
Я телефонував в IRCC і сказали подавати.
-
Вітаю. Рідскажіть хто для канади евалуює дипломі по технічним спеціальностям(trades)?
-
WES
-
@tpbensimon
-
Вітаю вас. Дякую що поділились своїм шляхом. А можете будь ласка підказати на якому саме етапі можна подавати на Bridget work permit з тих що ви описали? Я просто хвилююсь чи вистачить по срокам звичайного перміту по CUAET та не дуже розумію на якому саме етапі можна подаватись на Bridget, якщо перший буде закінчуватись.