PR CUAET
-
Доброго дня! Намагаюсь завантажити форму IMM5710 на продовження ворк перміту. Видає помилку,що не може завантажити файл. Перевірив декілька разів саму форму на помилки,зробив згідно інструкціям уряду Канади. Штрих коди внизу є,використовую останню форму заявки. Хтось вже зустрічався з подібним?
-
Дякую.
-
Теж саме Error: We couldn't upload your file. Error Description: Make sure you are using the latest application form from our website. You can get it by clicking on the link below.
-
Добрий день, Підкажіть будь ласка алгоритм дій. Я планую подаватись на евалюацію диплому , диплом кандидата наук на укр мові на дівоче прізвище. Переклад не треба робити? Подаватись на сайті вес , а потім на сайті апостиль юа подаватись ? І якщо в мене є переклад свідоцтва про шлюб, то його треба буде додати в заявку до апостилю?
-
Ок. Дякую! 👍
-
А там що ?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, на яку адресу треба йти в Оттаві? Та що на самерсет, вірно? В мене на завтра слот, хотів зайти запитати, а вони зачинені… з приводу мані ордера, чи треба його відправляти, чи можно так цю бумажку віддати їм? І як можно оформити доставку паспорта у Ванкувер, щоб ще раз не їхати та не забирати?
-
Тут навіть слово Квебек неможна сказати ? Я там тільки що була , нічого не бачу, що шукати- невідомо.
-
Використовую ту форму ,що дає сам сайт