PR CUAET
-
Дякую.
-
Теж саме Error: We couldn't upload your file. Error Description: Make sure you are using the latest application form from our website. You can get it by clicking on the link below.
-
Добрий день, Підкажіть будь ласка алгоритм дій. Я планую подаватись на евалюацію диплому , диплом кандидата наук на укр мові на дівоче прізвище. Переклад не треба робити? Подаватись на сайті вес , а потім на сайті апостиль юа подаватись ? І якщо в мене є переклад свідоцтва про шлюб, то його треба буде додати в заявку до апостилю?
-
Ок. Дякую! 👍
-
А там що ?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, на яку адресу треба йти в Оттаві? Та що на самерсет, вірно? В мене на завтра слот, хотів зайти запитати, а вони зачинені… з приводу мані ордера, чи треба його відправляти, чи можно так цю бумажку віддати їм? І як можно оформити доставку паспорта у Ванкувер, щоб ще раз не їхати та не забирати?
-
Тут навіть слово Квебек неможна сказати ? Я там тільки що була , нічого не бачу, що шукати- невідомо.
-
Використовую ту форму ,що дає сам сайт
-
@OstapBosak Добрый день, подскажите пожалуйста касаемо джоб офера. Мой работодатель интересуется должен ли он сделать его как job position renewal offer так как я работаю в компании уже больше года или им нужно просто изменить текущий офер под стандарты IRCC?
-
⚡️Увага! Консульські послуги зі знижкою 50% на наступні 2 тижні!⚡️ 🔗Дізнайтеся більше : t.me/+M5IN6_8T_8RhYWY6