PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть якщо подали декларацію 11 березня то повернення податків і кліматичні за минулий рік через який час приходять?
-
Делают
-
Подскажите в Оттаве делают закордонний паспорт или нужно ехать в Торонто
-
Дякую.
-
Another one bites the dust...! Banned Tony.
-
/ban @Tonyumjkg611
-
Додзвонитися на гарячу лінію та змініть адресу у файлі. Ну і перміт прийде на зазначену адресу
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Ну вроде они и так присылают всем без ограничений, на основе медосмотра
-
Новый, конечно же. Поэтому вообще не поняла прикола
-
Может вы паспорт старый прикрепляли?
-
Дякую)
-
Hey there Elena, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
ймовірно, але може треба було надати більше даних. Можете спробувати поїхати на кордон з США і там все продовжити.
-
всі документи завантажують вже в самому кінці. Але оплату мабуть ще можна вибрати екземпнш до 31 березня 2024. Якщо таки треба буде заплатити, то вони скажуть.
-
Hey there Daniil, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
а чому ви не продовжили ВП у нові паспорти?
-
Спасибо за совет, но мы еще раз подадимся (я так понимаю платно после 31.03) Так как у нас, родителей, WP на 2.5 года, одному реб продлили, а второму ребенку нужно покинуть страну, очень не логично.
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень.
-
Ну залежить де ви. будь який пункт пропуск з США.
12 Jan 2024, 17:45
113432/474652
6 days ago