PR CUAET
-
Багато таких
-
доброго дня,скажіть чі є в когось форма imm 5710 для заповненя на макбук,не можу скачати іі з сайту,чі як вирішували цю проблему?
-
я вам написав в приват
-
Ниагара фолс сойдет? То есть просто на границе подойти к офицеру, не пересекая саму границу? И попросить документ?
-
Добрий день , хто підскаже я отримав вже портал2 імейл , але трохи не розумію фото потрібно з двох сторін з інформацією про фото студію і тд, чи просто тільки фото без внутрішньої сторони з інформацією ?
-
www.immigrationstationcanada.com/post/what-is-flagpoling
-
Тут чоловік з Едмонтона їздив продовжував дитині, бо вони взагалі пропустили той термін, але мале 90 днів на поновлення, то називається Flagpoling
-
Зрозуміло, а підскажіть а там є опцію обрізати фото чи треба образіти до ?
-
Hey there Vladimir, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Загружаєте одне Фото в форматі jpeg, без зворотної частини. Вибираєте ту опцію що підходить до вашого фото, ставите там галочки
-
Маю декілька запитань, буду надіятись на вашу відповідь)
-
Дівчатка привіт) можливо тут є хтось хто почав працювати бʼюті майстром? Хочу запитати як взагалі тут з цим?
-
Notice of Assessment. Відповідь від CRA
-
Измените пож стандарты, и подпишите задним числом
-
Another one bites the dust...! Banned Julie. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: консульські послуги зі знижкою 50%
-
Про обрізати фото не памʼятаю. Якщо Ваше фото студійне то просто ставите галочку що студійне і загружаєте його незмінюючи!
-
Пройшло 21 день з моменту як я оплатив DHL для доставки паспорту до моменту коли DHL отримав паспорт і прислав трекінг номер. Тепер будуть везти
-
В WES пишите теперішнє прізвище! В апостиль заявку оформлюєте під теперішнім прізвищем, а коли пишете про диплом то пишите ПІП як в дипломі.
-
Дякую, прізвище пишу дівоче? Так :)?
-
Так, це є правильний алгоритм! Диплом можете перекласти в апостилі юа, а можете і в іншому місці і потім підгрузити його до WES самостійно, коли буде активна ця опція.
12 Jan 2024, 17:45
113466/474652
19 days ago