PR CUAET
-
Куди его прикріпити слід в заявці?
-
На початку в анкеті ви вказуєте номер свого wp. І його не потрібно добавляти до заявки, його не просять.
-
А як часто взагалі ці слоти зʼявляються?
-
Ви надсилали витяг з Дії? Підкажіть, будь ласка
-
скажіть будь-ласка, якщо дипломи та додатки двомовні українською та англійською, їх потрібно перекладати для подачі на PR CUAET? А атестат про середню освіту лише українською,то його потрібно перекладати чи потрібно лише подавати останній диплом? дякую за відповідь:)
-
скажіть будь-ласка, якщо дипломи та додатки двомовні українською та англійською, їх потрібно перекладати для подачі на PR CUAET? А атестат про середню освіту лише українською,то його потрібно перекладати чи потрібно лише подавати останній диплом? дякую за відповідь:)
-
Три місяці монітору і нічого
-
Зараз всі у кого нові паспорта і подаються на продовження не мають в паспортах візу. Я отримала wp і подалась на нову візу
-
Підкажіть будь ласка, в батьків два закордонних паспорти. Звичайний, в якому стоїть канадська віза туристична, срок дії до лютого 2025, на нього ж оформлювалась заявка на pr, по ньому отримували work permit в 2022. Діючий wp також до лютого 25. І є ще біометричний закордонний паспорт, який взагалі пустий, але він вже до 29 року. Можу я подать на продовження wp на новий паспорт, не дивлячись на те, що канадської візи в ньому нема? В них не буде питань чого їх взагалі два? Вже хтось проходив таке? Дякую