PR CUAET
-
скажіть будь-ласка, якщо дипломи та додатки двомовні українською та англійською, їх потрібно перекладати для подачі на PR CUAET? А атестат про середню освіту лише українською,то його потрібно перекладати чи потрібно лише подавати останній диплом? дякую за відповідь:)
-
скажіть будь-ласка, якщо дипломи та додатки двомовні українською та англійською, їх потрібно перекладати для подачі на PR CUAET? А атестат про середню освіту лише українською,то його потрібно перекладати чи потрібно лише подавати останній диплом? дякую за відповідь:)
-
Три місяці монітору і нічого
-
Зараз всі у кого нові паспорта і подаються на продовження не мають в паспортах візу. Я отримала wp і подалась на нову візу
-
Підкажіть будь ласка, в батьків два закордонних паспорти. Звичайний, в якому стоїть канадська віза туристична, срок дії до лютого 2025, на нього ж оформлювалась заявка на pr, по ньому отримували work permit в 2022. Діючий wp також до лютого 25. І є ще біометричний закордонний паспорт, який взагалі пустий, але він вже до 29 року. Можу я подать на продовження wp на новий паспорт, не дивлячись на те, що канадської візи в ньому нема? В них не буде питань чого їх взагалі два? Вже хтось проходив таке? Дякую
-
Навіть з витягом з Дії так довго тепер! Ще пару місяців назад з витягом робили за 10 днів 😔
-
Поділіться будь ласка, ви знайшли відповідь на ваше питання? Дякую 🙏🏻
-
Підскажіть будь-ласка чи потрібно в формі 5710 вказувати країни в яких я була менше ніж 6 міс, поки чекала на візу до Канади?
-
Вам потрібно цю форму скачати з сайту. Коли скачаєте, там буде написано що потрібно почекати і т.д.(вона не відкривається). Вам потрібно на офіційному сайті Adobe скачати акробат. Я робила підписку на нього та вказувала свою картку, без цього мене не пропустило. Вони дають 7 днів безкоштовного користування. Після цього гроші автомат. знімуться з картки, якщо ви не відпишетесь. Потрібно буде зайти в свій акаунт і відписатися якщо не хочете кожного міс платити приблизно 25 CAD
-
Update: Обіцяла відписатись щодо продовження хелс картки. Відтягала до останніх днів березня але думаю що проблем не було б і після 1 квітня. Наважились ми запитати в місцевому сервісі. Не хотілося знову далеко їхати як перший раз адже нас по CUAET не приймали будь де. Отже успішно!Просили показати 1)Employment Letter(маю його в емейлі,показала на телефоні,виписали звідти ім’я роботодавця)2)підтвердження адреси(в моєму випадку це було на payroll який маю також в додатку на телефоні),3)паспорт або інший ID для підтвердження підпису(це якщо не маєте Driving Licence,хоча підпис присутній на самій Health попередній) і 4)сам Work Permit .При мині телефонували кудись і повідомляли про мене. З Work Permit зробили копію. Стару Health прокололи. Вона від сьогодні не дійсна. Видали тимчасове посвідчення. Нова прийде до 6 тижнів. Fee не платила.Картку можна міняти не раніше як за 90 днів до її закінчення. На відміну від Sin number який можна продовжити відразу як тільки отримали новий продовжений Work Permit.Fee також за продовження Sin не платиться.
-
Доброго дня Міграційний консультант порадив підписати документи після отримання Ecorp -щоб не було лишніх питань або затримки у розгляді справи
-
якщо ви подаєте на цю програму - дипломів не потрібно