PR CUAET
-
Вже місяць як слотів немає в Торонто
-
Опуститесь немного ниже и прочтите пожалуйста подробную инструкцию
-
Когда именно Вы поймали слоты?
-
Це лише в тому випадку, якщо у вас ворк перміт закінчився або ж закінчиться на момент виїзду або в'їзду. Якщо ж він дійсний довший термін - просто проігноруйте цей лист, бо він тоді вас не стосується
-
Я вже місяць ((
-
Ага, 🙈 це просто знущання
-
Торонто пусто
-
Я перший день і вже в мене істерика
-
Це ж просто знущання
-
Я не розумію як люди навіть тиждень це можуть витерпіти
-
Бросать все, что делали в этот момент на 5 минут и ловить слот У меня будильники на каждый день стояли и неважно где, бросали все и ловили напору с мужем Вот словили
-
Странно, живу в этой группе, не видела такого сообщения)
-
Зберись! 🌷😎❤️
-
Недавно кто-то писал что словил взрослый в Торонто Мужчина кажется Пролистайте чат чуть выше, посмотрите
-
Да, конечно! Как доказательство причины въезда назад в Канаду. Спасибо ❤️
-
Ну правда,це якесь знущання над людьми.Якщо людина працює,приходить пізно,втомлена,завтра знов на роботу.Ще якщо жінка,вона має наготувати для сімʼї,зробити домашні справи.Коли ж ті слоти ловити і коли їй відпочивати?Спати?Жити?(я не про себе,а взагалі).В Україні війна,і паспорти люди роблять набагато швидше.Ну тут-в мене нема слів.
-
В посольство?
-
Ясно. Я жду Торонто. В Оттаве и Торонто видела детские. Взрослый последний раз видела в Торонто 7 февраля (не успела забронировать).
-
Тільки важливо! Обов'язково беріть із собою ворк перміт. Бо по поверненні у вас попросять їх пред'явити, і якщо їх не буде, тоді можуть виникнути проблеми
-
Я ловила все слоты в Оттаву
12 Jan 2024, 17:45
113642/429003
2 minutes ago