PR CUAET
-
Призупинили на початку року)) В результаті у величезної кількості українців в Альберті вже не буде можливості податися по цій програмі, бо закінчується ворк перміт. Люди пропахали рік, витратили шалені гроші на консультантів, переклади, екзамени, підготовку документів тощо і по ітогу залишилися у дупі🤷 То їм якось пофігу призупинили програму чи зупинили повністю 🤪
-
Будьласка, хто робив валідацію диплому Mifi, чи можна робити certified true copy диплома у нотаріуса, а не в консульстві? Бо гугл каже можна, а я звідкись пам'ятаю, що наче ні, але не можу знайти чому
-
Вам правильно пишуть. Думати ж потрібно, коли видають мільйон віз і знають, що в країні війна, що людям просто нікуди повертатися. Виштовхати їх під зад, коли всі інші країни продовжують тимчасовий захист, платять фінансову допомогу тощо? Ну, таке собі))) Хоча і в цьому випадку знайдуться ті, які будуть підтримувати політику Канади і розказувати, що це є нормою)))
-
Можу вам сказати, що Reading в тестах які вони продають на сайті 100% буде відрізнятись від реальних тестів. Особливо 3 та 4 частина. В реальному тесті вони значно складніші, там тексти більше academic рівня і мозок просто дуже складно сприймає ту інформацію якщо не готуватись заздалегідь. Ви можете спробувати почитати якусь scientific статтю де буде багато фактів різних думок і от щось приблизно таке і буде на реальному тесті.
-
-
Всім привіт) Мій паспорт та поточний дозвіл на роботу дійсні до травня 2025 року (видали на 2.5 роки до кінця дії паспорта). Я вже бачу свій новий паспорт у дії, але не стигну полетіти забрати його до 31-го березня коли ще буде працювати програма. Чи можу я подати заявку з скріном з дії, а потім завантажити скан паспорта пізніше? Велике дякую!
-
Я в черзі вже 4 місяці стою. Так можна чекати роками. Просто треба ловити слоти. Може пощастить. Ловлю…