PR CUAET
-
Ми тут за документи переживаємо, а в ненці коли приймуть закон, без ТЦК навіть лікувати не будуть
-
Ага, є літаки, але солдати гинуть кожен день і люди так само. Короче подивимось, може стати на облік не так страшно, як здається.
-
Все можливо
-
Я маю на увазі по військовій силі
-
Міні дуже улибнуло,коли в одній з статей прочла про те,що треба обмежити консульські дій ,в тому числі оформлення доручень на адвокатів,щоб могли оспорювати рішення влади в Україні .. Таким чином розуміють ,що буде купа позивачів…
-
Спасибо.
-
Ой та в Ізраїлі купа проблем, таких самих, як і в Україні. А Газа і є, як частина росіі вже, вони їх добре спонсують.
-
Ну коли Україна буде як Ізраїль, а росія як Газа то можуть і так зробити
-
Я просто хочу розуміти, наприклад в мене чоловік громадянин Ізраїлю, як це тут працює. Об'явили воєнний стан, його призвали в армію, бо призвали всіх до 40 років. Він відслужив 2 місяці і не міг, звичайно виїхати за кордон, зараз його звільнили додому і тепер він може виїхати, але це не значить, що його зняли з обліку. Тобто йому можуть подзвонити і призвати, але він може сказати, що працює за кордоном і все. Це враховується. Може і в Україні так буде?
-
Але тоді ти повинен був повернутися до України та йти воювати проти ворога.це я маю на увазі людей з окупованих територій.
-
Це якби русня окупувала всю Україну і ти якимось дивом вирвався щоб тебе не мобілізували в їх армію то тоді теж могли дати
-
З одного боку може бути так -стаєшь не облік,якщо не реагуєшь на повістку -отримуєшь адмін відповідь,а потім стаєш ухилянтом..якщо відкривають справу ,то ти вже не зможешь отримати «чисту» довідку про відсутність судимості-і як на це відреагує країни проживання -не відомо… Але одно зрозуміло,чим більше буде війна,тим більше людям будуть перекривати кисень і змушувати йти воювати …
-
То есть переводы всех аттестатов с додатками и оригиналами?
-
Знову ж таки, якщо це жінка з дитиною в якої нема там дому то дадуть, а якщо ти чоловік і таким чином ухиляєшся від служби і тим самим порушуєш закон. Тут уже можуть двояко трактувати
-
Я теж так написала спочатку, стати на облік не так страшно. З країни за це не депортують, працюй далі, роби ПР.
-
Так війна це ж не привід давати біженство
-
Ну став на облік ,що далі -звернуться до країн ,щоб анулювали ВНЖ та дозволи і таким чином змусили покинути країни…
-
Подскажите пожалуйста. Когда полаешься на провинциальном уровне надо добавить документы об образовании, кроме WES-овских эвалюаций? Школьные аттестаты? (Оригиналы? Переводы?)
-
Депортовувати не будуть, але без доків ти будеш як нелегал бездомний і зрештою сам виїдеш
-
Та не в черзі проблема. Довідку про не судимість тепер не видадуть, бо не прийдеш оновити дані то вже судимість повішають як ухилянт
12 Jan 2024, 17:45
11385/450105
less than a minute ago