PR CUAET
-
Трохи вище писала: Вам правильно пишуть. Думати ж потрібно, коли видають мільйон віз і знають, що в країні війна, що людям просто нікуди повертатися. Виштовхати їх під зад, коли всі інші країни продовжують тимчасовий захист, платять фінансову допомогу тощо? Ну, таке собі))) Хоча і в цьому випадку знайдуться ті, які будуть підтримувати політику Канади і розказувати, що це є нормою)))
-
Дякую!
-
працює все, будь-яка програма - тільки бажання і трішки терпіння. я відкриваю і зберігаю через браузер, але всі нюанси довго розказувати. краще людині порадити найпростіший варіант
-
Підкажіть є смисл дзвонити у IRCC щоб прискорити розгляд заявки на етапі коли зарахована біометрія і медогляд але немає final decision?
-
Дякую за відповідь! Законодавство читаємо!
-
Hey there Svitlana, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Может хватит про то, что все должны. Изначально все знали, что в Канаде особой помощи не будет. Теперь слезы горькие. Когда война началась никто не думал что это на долго. Теперь по сути украинцам скоро можно будет на беженство подаваться. А это уже фигня.
-
Так, в Канаді. Пишу в особисті
-
А вы в Канаде? И если есть договор аренды( то есть прописка в Канаде) я вам расскажу как ускорить..сам ждал вьзу супруге 16 мес...потом решили вопрос за 3 недели
-
Разумеется. Автор говорит о 23 годе, а сейчас 24 , и можно подать декларацию
-
Просто интересуюсь кто эти "все"?😁. Может это те самые "все", которые про то что война начнется знали? Не пойму просто почему эти "все" все знают только после того как оно уже произошло.😁
-
Так, бал виріс значно. Це я як варіант дізнаюся просто)
-
Hey there Юрий, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Канада объявила про 3000 $ и все. Как бы доступная информация. Никакого ежемесячного пособия. Поэтому все это те кто не поленился и чуть поискал информацию. Даже в этой говняной ситуации был выбор куда ехать.
-
Інший він її нічого взагалі не спитав ні слова, я була на телефоні. І дав ворк перміт.
-
Человек выше просто плачет, что все плохо. Знал же куда едет)) теперь ему все должны
-
Именно.
-
А до того самого офіцера, що попередній жінці відмовив, мама пішла чи до іншого?
-
Это где такое? Наверное Квебек)) больше нигде этого нет
-
В какой провинции. Нет пособия? Есть 842 в месяц в течении полугода...курсы со стипендией 920 в пес для тех кто не хочет работать.
12 Jan 2024, 17:45
113928/474652
5 days ago