PR CUAET
-
Щойно засабмітили аплікацію. І підтвердження про оплату прийшло,а про успішне зарахування не було. Але оскільки я читала тут що такі випадки є то ми вирішили з аплікантом перевірити спам. І справді лист був у спамі. У апліканта пошта icloud.Інший варіант з gmail все було добре.Хотілось би дізнатися у тих в кого були проблеми що не отримали лист підтвердження якою поштою користуються.
-
користуємося gmail. жодного разу в спам не попадало. але це все індивідуально (налаштування пошти).
-
Взагалі мінімальна сумма - cad500
-
Відео застаріле, можна подивитись щоб зрозуміти базові речі. Взагалі бачу ця людина імміграцією займається Я не ліцензійний консультант, Але зараз прям заходити в сам індекс sp500 (XSP, VFV, VSP ….), ну така собі ідея (індекс зараз на історичних вершинах, тех компанії його надули)
-
Доречі а ви вчора часом в консулаті в оттаві не були? Бо дуже схожа жінка була.
-
Ну є кейси коли можливо треба. Але прикол в тому що це все без гарантій по-перше. А з приводу диявола в деталях / там все літерами(франсе і англе) по білому. Читаєш збираєш і робиш.
-
звичайний study permit (школяр) прийшов за місяць, студенти - ще чекаємо від грудня. думаю, що це повʼязано з тим що замовляли Coop study permit
-
по школярці ще до нового року подавалися тоді і терміни були інші - 4 тижні
-
ми дзвонили. сказали чекати. дуже великий обʼєм роботи. хоча processing time для стаді зараз пише 9 тижнів. так що ви ще трішки чекайте