PR CUAET
-
Доброї ночі, може хтось не спить, вибачте але, знову sos, я заповняю аплікацію на продовження WR , мені допомогли, я пройшла завантажило документ. Проблема виникла подаю доньці, неповнолітня віза до 8 травня 2026 року; WP- до 15.09.2025 року подаємо з проханням до березня 2026 року ( бо до такого року і віза і паспорт) не пропускає, що робити і не намагатися , тобто не дадуть змоги податися ?тобто не продовжать до 2026 року WP?
-
Нам повернули ((( написали не наш округ … подивіться до якого відноситесь
-
youtube.com/@CanadianTShirt?si=AnxAqf5wi0oKvYqe youtube.com/@beaviswealth?si=oMRQqUidLw5ovQkQ youtube.com/@DanielPronk?si=ekJSn14YlGXCx-7g 3 непоганих Канадських блогера (англомовні) Я багато чого в них дізнався. Різні трейдинг платформи, індекси, акції США, акції Канади, фундаментальний та технічний аналіз і тд.
-
Довгенько 🥲
-
на три роки подавайте, неважливо що там с паспортом, можете його подовжити поїхати у консульство та підгрузити потім у аплікацію, а зараз пояснювальний лист можна про все це написати. лінк на це у листі вставте www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/cuaet-canada-trv-extensions.html#:~:text=Officers%20can%20request,as%20it%E2%80%99s%20received.
-
Скоріше за все у вас pre-assessment, треба чекати .у вас до сплати або refund?
-
Доброго дня! Не можу знайти через пошук ситуацію, якщо прострочений термін проходження медогляду. Що тоді робити? Дякую за допомогу!