PR CUAET
-
Але то не є результатом, я бачила як виглядає мед висновок . Але за варіант дякую
-
Вам подовжили чи ще в процесі?
-
Так, є
-
Так, нормальні люди сплять але, напишу завтра почитаєте, розповім , щойно свою аплікацію подала, пройшло, а дочці, видалила я усе про дочку, думала подаватися разом, по ходу справи , її не пропускало, видалили її, моє успішно подалося. Завтра попробую подати її окремо створивши акаунт, хоча маю сумніви, так як віза і паспорт діють до травня 2026, а діючий WP - до вересня 2025, думаю вони не захотять продовжити неповний рік. Але завтра спробую, а зараз вибачайте, добраніч
-
Там треба прикріпити не висновок, а доказ того що проходили медекзамен - це і є той листок з фото, що вам лікар видав.
-
Це український номер, який працює в Канаді. Можна ваш існуючий перенести. За 3 CADа абонплати - 100 хвилин на місяць
-
Коли ви подаєтеся на продовження/зміну статусу в Канаді, приходить автоматичний лист про те що у вас є статус на 6 місяців і не можна виїзжати (принаймні так здається на перший погляд, якщо не вчитуватися в текст). Цей лист означає що у вас є тимчасовий продовжений/умовний статус на час розгляду заявки, в разі якщо у вас ВЖЕ закінчився попередній статус. Це процедура так званого implied or maintained status. Якщо ваш поточний статусний документ все ще дійсний, то цей лист вас НЕ стосується. Відповідно якщо є дійсний паспорт + віза + ВП - можете їздити куди вам і коли вам потрібно. Якщо ж ваш попередній статус дійсно закінчився, цей лист підтверджує що за вами зберігається легальне право перебувати в Канаді (і в випадку саме продовження статусу, а не зміни, право працбвати/вчитися). Такий статус дійсно буде втрачено, якщо покинути Канаду до видачі нового документу. Проте незважаючи на дату в 6 місяців в листі, цей maintained/implied status зберігається за вами аж доки не буде прийняте рішення по вашій заявці.