PR CUAET
-
Якщо вказати його як чоловіка теперішнього то йому доведеться проходити біометрію і якщо запросять то навіть і медогляд. Якщо одинока то буде брехня бо вказуєте попервах шлюби і розлучення. А якщо не розлучені то і свідоцтва не має. Так що цей варіант також не підходить. А немає варіанта separated?
-
И еще - не врите, что single. Misrepresentation может привести к отказу и бану. Они ж в анкетах раньше указывали married? Т.е. в личном деле это есть. Там должен быть статус separated.
-
по канадским меркам, это separated. И на мужа скорее всего запросят кучу анкет + биометрия + медэкзамен. Поэтому в сопроводительном письме напишите о семейной ситуации. А там одно из двух - либо запросят как у нас, либо пришлют вам форму что вы не сможете больше его спонсировать по семейной программе (говорят, по такое было)
-
Ні)
-
В мене був конгінтивний дисонанс після консультації) Типу, оце то адвокат, якого всі так хвалять і рекомендують. А виявляється, що рекомендують люди, які самі послугами не користувались)
-
3 міс без 5 днів
-
Можете, але порахуйте на офіц сайті canada ca. 388 то бал для франкофонів.
-
Я думаю що не вплине нічого. Все що в межах 5 міс то норма.
-
Я думаю, що є люди яким вона зайшла. Мені її манери та знання не оч) Оновлена програма буде без балів. Досвід і франсе. Ще вік до 55 Для нижчих teer (4-5) наче рівня 5 достатньо, для вищих треба ще письмо Я написав лише те, що відомо про оновлення із інтернету, не варто сприймати як інформацію достовірну
-
Було донедавна 5. Не дкмаю шо дзвінками можна пришвидшити. Простіше просто чекати бо по факту мало що від того залежить чи на міс раніше чи на міс пізніше
-
Так, начебто франсе достатньо, але то тут, то там випливають якісь нові деталі - то нещодавно сказали, що за новою програмою RSWQ (яка восени вступить в силу) не додаватимуть балів за англійську... Це взагалі епік фейл, я такого ніде не бачила. А додаткові бали не зарадили б, тому що якщо я працюватиму не по НОК 0-2, то не дадуть балів за досвід? (мені здається, що ви про це писали тут якось чи я помиляюся?) Тому думала проконсольтуватися у Дзери, але після відгуків тут щось передумала)))
-
TPR то не по ворк перміти. До українців не стосується