PR CUAET
-
Доброго дня! Питання продовження паспорту дитині. До кінця терміну залишився рік Який порядок дій? Дякую!
-
Там буде все: перший внесок, closing costs, послуги юриста. З цим ви ідете у ваш банк, вони знімають цю суму з вашого рахунку, роблять bank draft на потрібне ім'я (видають вам типу чека), який треба віддати юристу. Можете загуглити чим відрізняється bank draft від certified cheque, щоб було розуміння
-
Були в подібній ситуації минулого року. Повернення отримали в серпні. З березня по серпень зареєструвати кабінет не могли - вибивало помилку. Листів крім першого, що декларація на перевірці - не отримували. Декілька разів телефонували до податкової - отримували відповідь чекайте. В серпні повернення впало на карту і ми змогли зареєструвати кабінет.
-
Так всі мають здавати повторно
-
Нуль пише всім, бо це ми так при первинному анкетірованію так самі вказуємо на себе. А потім це розглядають вже після сабмітед - вірно чи ні вказана пільга. Для неї потрібно було 1. Вказати на пільгу з офіційного сайту. І ви це зробили. 2. Показати, що саме ви під цю пільгу підходити. Для цього анкету треба було заповнити з внесенням ідентифікаторів , як прописано на офіційному сайту для ворперміту CUAET. Там треба було в окремих полях внести Ukraine 2022 та ще було одно твердження. Ви це вносили?
-
Вибачте Не зрозуміла. Я можу еще один новий паспорт замовити? Що для цього потрібно?
-
Так, у списку необхідних документів для номінації це вказано. Якщо вже ніяк не взяти той атестат (якщо вже нема ніякої можливості), то, мабуть, треба буде писати пояснювальний лист, що то вже неможливо. Хтось із учасників, здається, вже так подавався і пройшло
-
У сына был такой второй паспорт. Истекший в 2021. Я готовилась сказать, что он остался в Украине и что они не могут брать его во внимание, так как он уже не действует, а мы не таскаем с собой заграницу не нужные бездействующие бумаги. В консульстве Торонто у нас даже про него не спросили - второй паспорт уже получили.
-
Дякую! Які поради щодо слотів в консульстві Як це відбувається? Можливо лінк?
-
Добрий день. Є свідоцтво, апостиль проставлений ще в Украіні, підшит до оригіналу. Чи треба робити переклад апостилю?
-
так, робив все як на відео, дата стара бо подавався 17