PR CUAET
-
Я хочу використати гроші які на RRSP рахунку, з ним мабуть так само. Дякую, у вівторок піду в свій банк проконсультуюсь. Ще раз дякую за підказку
-
А який час правильний?
-
Вчора читала пост в ФБ о женщине которую не пустили на самолет с ребенком в Канаду так как малыш был вклеен в ее паспорт без визы, виза была только у нее. Она возмущалась почему ей никто не сказал в канадской организации когда она ее вклеивала что ребенку тоже нужна виза🙄 Я думаю возможно все…
-
⚠️ WEBINAR 🎞 ІММІГРАЦІЯ В АЛЬБЕРТІ після 15 лютого 2024. Гуманітарна програма та зміни в імміграційній політиці 🇺🇦🇨🇦 📅 30 БЕРЕЗНЯ 2024. ⏰ Час Провінція Альберта - 13-00. ✔️ ДОДАТКОВІ ТЕМИ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ 🔴 Стратегічні зміни імміграційної політики. 🔴 Гуманітарна програма, її суть та умови. 🎬 НЕ ПРОПУСТІТЬ 🔼 youtube.com/live/i3d57mRahMM ⁉️ ПИТАННЯ В КОМЕНТАРІ=) Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Не переживайте. Єдину пораду яку можу дати - якщо є гроші на «first home saving account», tax free saving account або gic звʼяжіться з банком завчасно щоб перший внесок був повністю на одному рахунку . Тому що з цих акаунтів гроші приходять на протязі двох робочих днів. Все буде добре, вітаю вас з покупкою
-
Вітаю. Мені прийшов лист підтвердження що заявку OWP взято до розгляду і зазначено що не можна виїзджати з Канади на час розгляду рішення. Чи анулюється мій діючий дозвіл на роботу якщо я виїду ненадовго за межі Канади? Можливо хтось взнавав в ircc?
-
А вы знали что половину заявок на продление ВП делает искусственный интеллект?
-
Так а для чего тогда этот чат,если тут все такие важные и тяжёлые,что тяжело ответить на банальный вопрос,я пролистал чат на несколько месяцев назад и близко не увидел ответа,по данной теме вопроса! Один негатив!Это называется,сам хочу спросить,но другому помочь ответом фиг там!
-
Так, звісно.
-
Я позавчера была в Оттаве и они взяли конверт и я подписывала заявление на отправку. Они последние ещё отправляют