PR CUAET
-
Збираємось поїхати. А як забукати аплоймент не знайшов....
-
Має скоро з'явитися в офіційних джерелах тоді, то ж чекаємо. Але тоді виходить, що це лише для тих, хто подався до 15 липня. Бо в тих, хто подавався пізніше, то могли податися лише на звичайну візитор візу. А отже, по прильоту вони вже не отримають ворк перміт. Також поки невідомо, що вирішили щодо тих, хто вже в Канаді з ворк пермітом, який закінчується після 31 березня (наприклад, у грудні 2024)
-
На момент подачі ви жили рівно 18 місяців?
-
Добрий день. Запитання щодо евалюації дипломів. Чи щось змінилося від моменту старту CUAET? Евалюація чере ENIK і WES? Чи може є якийсь простіший й дешевший шлях? 🙏Дякую за допомогу.
-
У моєї мами схожа ситуація, але її чоловік виїхав із Канади. Якщо з моменту їхнього розставання пройшло 90 днів, ви можете їх вказати як сепарейтед. Також раджу змінити цей статус у мами в CRA акаунті. В Канаді дають рівно рік з моменту коли люди розходяться до моменту, коли можна подати на розлучення. Тому існує поняття legally separated у цей проміжок. Ми ще не отримали нічого, окрім AOR та зарахованої біометрії.
-
Ні, нічого не писали
-
Доброго дня! Ті хто подавався по програмі Accelerated tech, скажіть як довго ви чекали на відповідь уряду Альберти саме? З моменту подачі до моменту коли вам відповіли і нарахували 600 балів, скільки пройшло часу? Я вже чекаю 2 тижні, думаю чи це так і має бути. По баллам і вимогам 100% підхожу
-
Чому ви не хочете запитати це у тих хто вас запевняє подаватися самій? 🤦🏼 Дуже простий меседж: ті хто можуть податися самі - зайшли на IRCC портал і подалися. В теорії все можна робити самому: і машину ремонтувати, і зуби пломбувати, і ремонт будинку, і звіт в податкову - тількі якість буде відповідна.
-
Таке враження наче людина тільки по телеграм каналу подаватися збирається і от нічого не знає вирішила місцевих експертів запитати 🫣Читала,вивчала,але тут питання не знижки на кофтинку тому будь яка ПОРАДА зайвою ніколи не буде Не хочете радити-пролистайте будь ласка та й усе А то написати куди йти час є👌
-
Підкажіть будь ласка якщо подати через турботах декларацію ( автоматично відправляється онлайн), то не потрібно відправляти паперові листи?