PR CUAET
-
Добрый день, народ. Прошу помочь советом, потому что я ещё не имел опыта в трудоустройстве. Раньше занимался веб разработкой исключительно на украинских фриланс площадках, опыта работы по официальному найму нету. Чтобы составить резюме с которым возьмут на работу, нужно пройти какие то английские курсы по веб разработке, как доказательство навыков, помимо моих проектов? Или как я могу увеличить вероятность устроиться на работу? Потому что про рабочий опыт могу указать только несколько лет фриланса. Если да, то подскажите, пожалуйста, какие. Буду очень благодарен
-
Не підкажете, в якій провінції можна найшвидше отримати PR? Один рік роботи - чи це найшвидші умови?
-
Підкажіть, чи підходить свідоцтво про народження радянського зразку, чи треба отримати його сучасний український дублікат?
-
А чию адресу на ньому потрібно вказувати?
-
У мене питання бо я не знайшла в цій формі з листом розʼясненням про те що треба завіряти цю анкету,бо я зрозуміла що треба роздрукувати,заповнити форму і сплатити13€
-
І ще питання, тим хто тільки прибув, скільки зараз очікування на отримання допомоги від Канади? Підкажіть будь ласка
-
Вітаю, я хотіла б представитись. Мене звати Юлія. Я працюю на китайський громадський центр. У нас є відділ по допомозі українцям. Ми знаходимось в місті Оттава. Якщо вам потрібна допомога, ми готові її надати. Наші всі сервіси безкоштовні. Нас спонсорує IRCC. Ви можете зв’язатись зі мною по імейлу [email protected] В цьому міс ми проводимо для українців 2 безкоштовних вебінара. 16 січня - вебінар по child benefit. 23 січня - по податковим деклараціям.
-
Я вже скидала Вам
-
Коли закінчить апостиль процес, то до вес до двох днів.
-
Обирати відправку, це включення в базу, в не лист