PR CUAET
-
Чи ви колись подавалися на вїзд чи перебування в Канаді (наприклад візи, перміти і тд)
-
Хіба на покупку дома знімається, я наче читала, що це не зовсім зняття, а як займ у самої себе
-
дуже дякую
-
Тілдьки якщо більш ніж 6 місяців підряд
-
не потрібно. Ті питання до того як вас заведе до форми, це чисто щоб направити вас на правильну форму і список документів. Оскільки медогляд в них є в базі, то по великому рахунку та відповідь ні на що не впливає. Якщо є то вони мали бю зарахувати і старіший медогляд (поки діє паблік полісі по цьому), а як немає - то вони самі і пришлють запрошення на проходження медицини
-
Підскажіть будь-ласка чи потрібно в формі 5710 вказувати країни в яких я була менше ніж 6 міс? Чи там потрібно вказувати тільки якщо я була в якійсь країні більше ніж 6 міс?
-
Когда вы снимете деньги с RRSP банк наверняка даст на 10-20% меньше Эти 10-20 % будут отравлены в CRA Или нет Смотря как снимаете)
-
Дякую 😊
-
оце офіційний калькулятор ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Hey there Margarita, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Звідки цей скрін?
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, як зняти обмеження з work permit? І чи потрібно потім змінювати sin, healthy card та банківські рахунки? Дякую за відповідь
-
Ще не знаємо. Я думаю раніше 1го квітня офіційних повдомлень не буде - тим більше що Пасха
-
після правок просто повторно натисніть на валідацію.
-
Hey there Стас, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Я ним кожного дня користуюся, але такого тексту та і взагалі нічого зеленого ніколи там не бачив.
-
И как это как для всех остальных? У тех у кого есть родственники в Канаде все понятно Если у меня нет какие ко мне требования?
-
Ви не можете попросити щоб його вам вислали? Можливо простіше почати процес що ви його втратили.
-
Відповіть від консула це Торонто
-
Как и для всех остальных…
12 Jan 2024, 17:45
114446/446533
less than a minute ago