PR CUAET
-
Hey there Стас, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Я ним кожного дня користуюся, але такого тексту та і взагалі нічого зеленого ніколи там не бачив.
-
И как это как для всех остальных? У тех у кого есть родственники в Канаде все понятно Если у меня нет какие ко мне требования?
-
Ви не можете попросити щоб його вам вислали? Можливо простіше почати процес що ви його втратили.
-
Відповіть від консула це Торонто
-
Как и для всех остальных…
-
З кінця квітня 2024 на пів року
-
Якого роду статистика?
-
За цей час треба встигнути податися на те для чого брали LMIA - будь то ЕЕ ПР, чи Новий ВП Якщо на номінацію треба LMIA - то здебільшого мається на увазі ВП який виданий на основі того LMIA тому там цей час не сильно впливатиме
-
А якщо старий паспорт який вже закінчився він є у Дії? Вони не зможуть його анулювати якщо немає його на руках?
-
Стаття не коректно подана, в першо джерелі про те що квот не дали більше на цей рік, жодного слова про відповідь Сміт
-
Так быстро ответили , это не похоже на Канаду , тут обычно медленно с этим ))
-
Якщо ви в Альберті, то IQAS. Вони потребували оригінал диплому і переклад. (Якщо диплом двомовний то взагалі ізі.) у мене зайняло до місяця часу
-
Я в Онтарио только приехала. Где можно найти лис вакансий подходящих на подачу в PR (и через сколько можно будет подать на PR?)
-
Такой программы нет, что кто въехал до 31 марта тому дают пр….. где вы такое слышали 🙄
-
immigrationnewscanada.ca/new-alberta-immigration-quota-2024/
-
Це дуууже велика конкуренція. На федеральні там взагалі мабуть…
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи при влаштуванні на роботу відразу потрібно аби дали job offer котрий буде відповідати вимогам для подальшої подачі по express entry? Що ще потрібно від роботодавця і які вимоги до job offer та employment letter?
-
Hey there Olena, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Добрий день, чи треба вказувать PGWP разом з CUET WP в заявці на продовження?
12 Jan 2024, 17:45
114460/445547
17 minutes ago