PR CUAET
-
Во-первых у меня язык fluent и не только Английский и 10 лет работала в международных компаниях и не в Украине Спрашиваю потому, что хочу сразу отправлять резюме на должности которые подходят на PR что бы не было time wasting
-
Олено, будь ласка почніть з того що ознайомтесь з гілками в цій групі, вони розбиті по програмам іміграції. Ця програма вам не підходить, це вже зʼясували. Далі дивіться які гілки відносяться до Онтаріо, або ж запитайте в загальному чаті. Ми намагаємось писати в топіках по темі, щоб люди могли знайти корисну інформацію пошуком і спершу читали, перед тим як писати.
-
Где я такое написала????
-
Там в основном все места разбирают студенты так как их там каждый год десятки тысяч выпускаются
-
Что за бред вы отвечаете? Я задаю здесь конкретный вопрос. Не пишите мне ерунду от нечего делать.
-
Если у вас язык не advanced или fluent то у вас очень маленькие шансы иммигрировать в Онтарио
-
Значит у вас очень «своеобразный» тип общения.
-
Я вам тоже Спасибо
-
Зайдіть на сайт IRCC. Там все є по імміграційним програмам.
-
Я вроде вам не грубила… ну ладно разбирайтесь сами. На IRCC.ca есть вся информация которая вас интересует
-
Доброго дня, можливо хтось підкаже, чи можу я податись на продовження WP в одній аплікації з чоловіком, якщо я вже подавалась через агента приблизно 9 місяців тому але вони втратили мої паролі і я не можу туди зайти щоб перевірити статус. І я знаходжусь в Україні в даний момент? Дякую