PR CUAET
-
Там в основном все места разбирают студенты так как их там каждый год десятки тысяч выпускаются
-
Что за бред вы отвечаете? Я задаю здесь конкретный вопрос. Не пишите мне ерунду от нечего делать.
-
Если у вас язык не advanced или fluent то у вас очень маленькие шансы иммигрировать в Онтарио
-
Значит у вас очень «своеобразный» тип общения.
-
Я вам тоже Спасибо
-
Зайдіть на сайт IRCC. Там все є по імміграційним програмам.
-
Я вроде вам не грубила… ну ладно разбирайтесь сами. На IRCC.ca есть вся информация которая вас интересует
-
Доброго дня, можливо хтось підкаже, чи можу я податись на продовження WP в одній аплікації з чоловіком, якщо я вже подавалась через агента приблизно 9 місяців тому але вони втратили мої паролі і я не можу туди зайти щоб перевірити статус. І я знаходжусь в Україні в даний момент? Дякую
-
Я Завжди приймаю людей такими які вони є. Якщо мені щось не подобається, просто стараюсь відсторонитись.
-
Як таке може бути? Якщо перший паспорт не дійсний по строку… (до 21 року)
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи при влаштуванні на роботу відразу потрібно аби дали job offer котрий буде відповідати вимогам для подальшої подачі по express entry? Що ще потрібно від роботодавця і які вимоги до job offer та employment letter?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи при влаштуванні на роботу відразу потрібно аби дали job offer котрий буде відповідати вимогам для подальшої подачі по express entry? Що ще потрібно від роботодавця і які вимоги до job offer та employment letter?
-
Еще вчера наткнулась на видео одного консультанта на ютубе по этой программе, где она дает ответы на самые частые вопросы. Хотела бы разместить здесь ссылку, оговорюсь что это не реклама или рекомендация, но посмотреть стоит. Надеюсь меня не забанят.
-
Джоб офер бажано мати по високому тір (0-3) щоб йти на ее На таргетові (6 штук) вибірки є перелік ноків, раджу ознайомитися якщо вам по сфері підійде Вимоги до реф летер є на оф сайті Канада.ка - він вам знадобиться через 6 міс - рік для подачі на ЕЕ (СЕС) Якщо ви хочете отримати ЛМІА і додаткові 50 балів - там є додаткові вимоги до роботодавця і оферу, серед яких compulsory median+ salary по вашому місці працевлаштування