Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5405722629T Offline
    t5405722629T Offline
    Lucy
    wrote on last edited by
    Підкажіть як робити Вес. Алгоритм. Заходила на сторінку багато разів....що. куди....не ясно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor
    wrote on last edited by
    дякую, сподіваюсь шо так і буде. Але хочу зрозуміти, чи бувають випадки, коли питають підтвердити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    D.s.
    wrote on last edited by
    И даже он не гарантирует благоприятный исход. Потому что заявителей сильно больше, чем квот
    1 Reply Last reply
    0
  • t393051712T Offline
    t393051712T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    Якщо ви на провінцію подаєтесь тільки по канадському досвіду роботи, то ваш попередній досвід не буде грати великої ролі і його не треба підтверджувати. На федеральному рівні треба буде вказати ваші місця роботи в персональній історії, але доводити не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    У вас хорошие шансы получить её после каникул. Сейчас все на паузе. Бороться за то чтобы податься на неделю раньше особо смысла не имеет. Посмотрите какой разлет по срокам получения AOR и запросов на биометрию. А там уже ни как не повлиять.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1794087762T Offline
    t1794087762T Offline
    Dvoiezerska Dvoizerska
    wrote on last edited by
    Ребята,подскажите ,как брали справки с Польши и Чехии??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor
    wrote on last edited by
    доброго дня! як думаєте, якщо планую йти по провінційній програмі Манітоби (SWM), але останні 12 років був трейдером на біржах(тобто заробляв на купівлі/продажу акцій), ФОП не оформлював. Клеймити за це бали не збираюсь, звісно, їх вистачить щоб отримати номінацію і без попереднього досвіду(гарний вік, англійська, вища освіта, актуальна робота). Манітобі, наче, головне щоб по балам проходив. А ось чи можуть питати якось це довести на федеральному рівні таку мою діяльність? наскільки важливо це для федералів? просто не знаю як взагалі можливо це довести, тому що жодних контрактів/работодавців не було.
    1 Reply Last reply
    0
  • t208446556T Offline
    t208446556T Offline
    Sapienti Sat
    wrote on last edited by
    Вот я поэтому теперь всех и отговариваю стараюсь объяснить людям, что для ГП нужен убедительный кейс 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Я вже взяла там довідку і буду відправляти її через сертифіцированого перекладача, тому що я недочекаюсь переклад з Посольства України в Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Хтось робив акредитацію польського диплому? Напишіть, будь ласка!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я думаю доля правди в цьому є. Все почалося з того, що дівчина в цій групі написала що після 2.5 міс розгляду їх справи, їм було відмовлено в зв'язку з тим що вони ще молоді, в змозі вивчити мову і йти по провінційним програмам. Ремаркою було те, що справу розглядав індус і з цього кожен зробив свої висновки. Але якщо бути чесним, то крім цієї інформації ми не знаємо нічого про кейс - провінція, робота, рівень англійської, аргументація, хто порадив, чи були інші варіанти, чи консультувалися з іншими. Дуже багато питань. І людям, які йдуть по цій програмі потрібно більш уважно вивчати інформацію, вислуховувати різні точки зору, і тоді приймати рішення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Paul
    wrote on last edited by
    Я понимаю, сам по этой программе, было бы здорово помечтать о продлении или упрощении получения нового пермита для украинцев, но не думаю, что до этого дойдет. Те, кто не успел, уедут в Европу или другое место, так как у них просто не будет статуса в Канаде. А до конца действия пермитов первых приехавших по CUAET еще больше года, если не ошибаюсь, закончатся первые в марте-апреле 2025 года. Это еще много времени, а там мало ли, вдруг и войне конец
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natka ната
    wrote on last edited by
    Кто то в Альберт даже не может а Онтарио и Квебек ВС так поголовно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natka ната
    wrote on last edited by
    Да,но будет очень много кто до этого момента не выполнил программу или опыт не то или фулкайма нет или что то с языком,я смотрю в своем окружении таких,ну точно восемь из десяти
    1 Reply Last reply
    0
  • t353237556T Offline
    t353237556T Offline
    Oleksii Kolodkin
    wrote on last edited by
    Я впевнений в цьому на 1000% бо багато хто так вже зробив. Це офіційно
    1 Reply Last reply
    0
  • t286329461T Offline
    t286329461T Offline
    Marianna Petrova
    wrote on last edited by
    Ви в цьому впевнені? У вимогах на bringing work permit нема гуманітарної програми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Те, у кого останется год с момента открытия пермита- уже 2 года отработают в Канаде. Соответственно, будет 2 года канадского опыта. За оставшийся год нужно податься на пр. С момента, как человек подается на федеральный этап - можно будет подаваться на bridging open work permit. И все.
    1 Reply Last reply
    0
  • t511792898T Offline
    t511792898T Offline
    Танічка 🤩
    wrote on last edited by
    А чого ви з дії не берете довідку. Так же простіше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Ми чекаємо вже другий місяць і тиша😭😭😭
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    В мене вже пішов 2 місяць і немає відповіді від Посольства України в Канаді з приводу довідки про несудимість. Я буду відправляти довідку, яку перевів сертифікований перекладач, а вже потім якщо потрібно буде, то прийдеться їхати в Посольство України в Канаді і платити подвійну ціну, щоб зробили в один день. Мені їхати майже 7 годин в одну сторону і скоріше за все, прийдеться везти і маму, тому що це для неї аплікація
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags