PR CUAET
-
Так. Якшо ви вказуєте роботу/навчання - країну роботи/навчання в personal history - будуть питати довідку. В системі ЕЕ в personal history / address history адресу чи країну треба писати не де ви працювали/вчилися - а де ФІЗИЧНО були на момент роботи /навчання В частині міста просто пропишіть ремоут моуд Тоді довідку система запитувати не буде Якщо напишете умовне США - буде запит
-
Може це через те що вони зараз продовжують прострочені паспорти через війну. Тобто не можуть бути впевнені що цей паспорт не діючий. У моєї дитини також спитали що з паспортом який закінчився в 2021, а мы якраз робили тоді новий і той паспорт забрали коли видавали новий. Я вже й забула про нього давно.
-
Не має на жаль такого списку. В залежності від програми можна пройти по дуже різних прогрмах. З найкращих зараз це певні професії операторів на заодві, професійні в будівництві, трансопорті, агро, ІТ, та медики Але треба дивитися на конкретні списки і нюанси.
-
Я всі self employed & freelances писала в personal history бо не клеймила за них бали Якщо ви клеймите - дивіться по документам. Чи можете ви підтвердили працевлаштування? Чи це ремоут? Чи є пейстади, податкові і контракти? Що прописано в контрактах? Якщо податкової і пей стабів/пейролу немає - пишіть селф емп, але в employment records надавайте референси від конмпанні, і проплати по транзакціям (якщо пейролу немає)
-
Я юридично була селф-емлоїд (ФОП), але досвід і бали клеймила як найманий працівник. Бо фактично я була найманим працівником, з відпустками, робочим місцем, і тд. ФОП це просто схема податків, і Канаду це не цікавить as long as можете надати референси, зарплатні надходження.
-
Не вдається загрузити на сайт вже заповнену форму 5710 пише ось цю помилку. Було в когось таке? Як вирішити? Мій ворк перміт дійсний до 05/2025. Всі дати вказала вірні
-
Я б виходила з пакету документів, так.
-
Мені треба заклеймити бали за 3 роки закордонного досвіду, що б бути еліджбл для Федерал скілд воркер, фактично я був найманим працівником, а юридично селф-емплойд, то наскільки я розумію мені треба ставити все таки селф-емплойд галочку. Але бали мають бути всеодно зараховані.
-
Monobank