PR CUAET
-
Всім привіт! Можливо, в когось була схожа ситуація: подалась на кліматичні виплати в 2023 році, мав прийти чек, але скоріш за все не прийшов. Переїхала, надіслала лист про це в податкову, на другу адресу теж нічого не прийшло, потім переїхала ще раз, ще раз надіслала лист з поясненням, що змінила адресу і що чекаю на чек, але його не отримала. Зараз подала декларацію, нарешті є доступ до кабінету, дивлюсь, а там отримані чеки, я ще й винна виявилась. Тільки питання: якщо мій чек потрапив до іншої людини, хіба може вона піти в банк і отримати мої гроші? Бо перша адреса - я кімнату знімала в будинку, там крім мене купа людей, можливо, хтось викрав чек ще тоді.
-
Вітаю! По картках є рухи?
-
Доброго вечора. Таке питання. Мій паспорт закінчується в вересні 2025, чоловіка в Травні 2025. Наступного тижня подаємо на номінацію. Чоловік основний кандидат. Сьогодні подали в консульстві Оттави на новий паспорт чоловікові. Чи потрібно писати пояснювальний лист про те що чоловік чекає на виготовлення паспорту а я в процесі того щоб зловити слот? Підкажіть будь ласка 🙏🏻
-
Підкажіть чи вдалося завантажити вам форму на стаді перміт?
-
Наче розумію, але сварю себе і злюсь на себе. Я чомусь була впевнена, що легко вивчу в середовищі…… Але життя мене знову випробує. Я точно не здамся. В мене плани ще на навчання і нову роботу. Зараз згадую як я вчилася водити машину і це був ще той стрес) А мені приходилось їздити через весь Київ. Нічого, справилась, по 100 км в день їздила. Ще раз дякую за підтримку!🌹
-
А мне с консульства позвонили и сказали, что при получении нового паспорта для ребёнка нужно будет сдать текущий, тк предыдущий не был сдан, у них нет такой отметки. А у нас старого паспорта на руках нет и закончился он еще в 2021 году 🤷♀️ сказали значит взять справку из полиции и отправить им скан прежде чем ехать забирать у них новый паспорт
-
Тобто в CRA в акаунті ви бачите що чек був cashed out? Ось тут написано що якщо чек не був cashed out можна зробити запит на replacement. А якщо він був cashed out зловмисником, можно зробити репорт про це, внизу інструкція. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/uncashed-cheque.html#cheque
-
Допоможіть плз з tax returns & claiming home-from-office expenses: Моя ситуація: - є підписана роботодавцем т2200 (85% часу робота з дому) - Part B т2200 повінню чиста = роботодавець ніц по моїх витратах не повернув & не поверне - в мене є всі чеки по утриманню офіса на дому (частка ренти, утілітіз, інтернет, транспорт) Питання : чи можна з тими умовами що я написала зверху клеймити home-from-office expenses в такс ретернз за 2023? Якщо так - заповнення всіх витрат буде йти через т7?
-
Доброго дня. Зробив WES. Тепер реєструюся в APEG а там треба надати WES в APEG через WES.... На сайті WES не знайшов такої опції. Хто як виходив з такої ситуації?
-
Пооадьте плз з tax returns & claiming home-from-office expenses: Моя ситуація: - є підписана роботодавцем т2200 (85% часу робота з дому) - Part B т2200 повінню чиста = роботодавець ніц по моїх витратах не повернув & не поверне - в мене є всі чеки по утриманню офіса на дому (частка ренти, утілітіз, інтернет, транспорт) Питання : чи можна з тими умовами що я написала зверху клеймити home-from-office expenses в такс ретернз за 2023? Якщо так - заповнення всіх витрат буде йти через т7?
-
Підскажіть будь-ласка, форму 5257 для продовження ворк перміту заповнювати не обовʼязково?
-
Я вже із за своєї паніки і нерішучості втратила можливість податись по Opportunity stream. Всі документи були готові, крім екзамену. Мусолила, готувалась …. А виявилось все набагато простіше . Якби пішла б здавати раніше, вже була б з номінацією. Тому краще не боятись і йти пробувати
-
-
Я б в такій ситуації дзвонила в CRA. Тому що онлайн я так розумію можна робити replacement лише на uncashed checks. На тому ж сайті є телефони CRA для цієї ситуації в залежності від вашої локації. Тільки то вже у вівторок напевно треба дзвонити, вихідні