PR CUAET
-
А мне с консульства позвонили и сказали, что при получении нового паспорта для ребёнка нужно будет сдать текущий, тк предыдущий не был сдан, у них нет такой отметки. А у нас старого паспорта на руках нет и закончился он еще в 2021 году 🤷♀️ сказали значит взять справку из полиции и отправить им скан прежде чем ехать забирать у них новый паспорт
-
Тобто в CRA в акаунті ви бачите що чек був cashed out? Ось тут написано що якщо чек не був cashed out можна зробити запит на replacement. А якщо він був cashed out зловмисником, можно зробити репорт про це, внизу інструкція. www.canada.ca/en/revenue-agency/services/uncashed-cheque.html#cheque
-
Допоможіть плз з tax returns & claiming home-from-office expenses: Моя ситуація: - є підписана роботодавцем т2200 (85% часу робота з дому) - Part B т2200 повінню чиста = роботодавець ніц по моїх витратах не повернув & не поверне - в мене є всі чеки по утриманню офіса на дому (частка ренти, утілітіз, інтернет, транспорт) Питання : чи можна з тими умовами що я написала зверху клеймити home-from-office expenses в такс ретернз за 2023? Якщо так - заповнення всіх витрат буде йти через т7?
-
Доброго дня. Зробив WES. Тепер реєструюся в APEG а там треба надати WES в APEG через WES.... На сайті WES не знайшов такої опції. Хто як виходив з такої ситуації?
-
Пооадьте плз з tax returns & claiming home-from-office expenses: Моя ситуація: - є підписана роботодавцем т2200 (85% часу робота з дому) - Part B т2200 повінню чиста = роботодавець ніц по моїх витратах не повернув & не поверне - в мене є всі чеки по утриманню офіса на дому (частка ренти, утілітіз, інтернет, транспорт) Питання : чи можна з тими умовами що я написала зверху клеймити home-from-office expenses в такс ретернз за 2023? Якщо так - заповнення всіх витрат буде йти через т7?
-
Підскажіть будь-ласка, форму 5257 для продовження ворк перміту заповнювати не обовʼязково?
-
Я вже із за своєї паніки і нерішучості втратила можливість податись по Opportunity stream. Всі документи були готові, крім екзамену. Мусолила, готувалась …. А виявилось все набагато простіше . Якби пішла б здавати раніше, вже була б з номінацією. Тому краще не боятись і йти пробувати
-
-
Я б в такій ситуації дзвонила в CRA. Тому що онлайн я так розумію можна робити replacement лише на uncashed checks. На тому ж сайті є телефони CRA для цієї ситуації в залежності від вашої локації. Тільки то вже у вівторок напевно треба дзвонити, вихідні
-
Всем привет 👋🏻 Подскажите пожалуйста, может кто сталкивался. Подаю заявку на продление WP через свой аккаунт на себя и мужа. При подгружении IMM5710 мужа выбивает ошибку «your status expiry date in the answer you provided previously does not correspond to the restoration in your form». Все проверила неоднократно, все даты совпадают. Пробовала заполнить всю анкету заново, но такая же ошибка. Кто-то сталкивался с подобным?
-
Статус Issued, але цього чеку нема в uncashed cheques, тому я не дуже розумію, чи він був кимось вже виплачений, чи ні
-
Буду дзвонити, надіюся, вони дадуть хоча б якусь відповідь, бо минулі мої розмови відбувались так "ми не відповідаємо на такі питання по телефону, пишіть лист". Пишу лист. Нуль відповіді. Та й таке. Якось дивно, я бачу, що чек з 15 лютого 2024 року, я вже на новій адресі з 1 січня, десь числа 5 січня надіслала лист про зміну адреси, ще й дописала їм окремо про те, що якщо будуть надсилати чек з виплатами, то щоб на нову адресу. Невже вислали на якусь зі старих... Бо на новій все в порядку з поштовою скринькою, ключ лише в мене.
-
Те же галочки что и себе, мою Форму принимает, а его нет…