PR CUAET
-
Буду дзвонити, надіюся, вони дадуть хоча б якусь відповідь, бо минулі мої розмови відбувались так "ми не відповідаємо на такі питання по телефону, пишіть лист". Пишу лист. Нуль відповіді. Та й таке. Якось дивно, я бачу, що чек з 15 лютого 2024 року, я вже на новій адресі з 1 січня, десь числа 5 січня надіслала лист про зміну адреси, ще й дописала їм окремо про те, що якщо будуть надсилати чек з виплатами, то щоб на нову адресу. Невже вислали на якусь зі старих... Бо на новій все в порядку з поштовою скринькою, ключ лише в мене.
-
Те же галочки что и себе, мою Форму принимает, а его нет…
-
Вже підключила, як тільки подала минулорічну декларацію, до цього не було можливості створити акаунт, бо приїхала в 2023 році і це перша декларація в Канаді. Може, й не прийшли ще чеки, але буду дзвонити і дізнаватися, чи вони були надіслані, і якщо так, на яку адресу. Якщо вони надіслали на стару, то їх помилка, виходить. Бо я вчасно попередила про зміну адреси.
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка відповідь на таке питання. Не можу ніде знайти інформацію. Якщо віза та паспорт закінчуються в 2026 році, а ворк перміт в 2025 році і цей ворк перміт був виданий на повний термін - 3 Роки. Чи є сенс подаватися на продовження Work Permit до кінця дії візи та паспорта, тобто подовжити з 2025 до 2026 року?
-
Так нужно?
-
В обоих случаях указала for the first time. Просто так в видео гайде было
-
Так за досвід нижче тіра 3 і зараз не дають