PR CUAET
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка відповідь на таке питання. Не можу ніде знайти інформацію. Якщо віза та паспорт закінчуються в 2026 році, а ворк перміт в 2025 році і цей ворк перміт був виданий на повний термін - 3 Роки. Чи є сенс подаватися на продовження Work Permit до кінця дії візи та паспорта, тобто подовжити з 2025 до 2026 року?
-
Так нужно?
-
В обоих случаях указала for the first time. Просто так в видео гайде было
-
Так за досвід нижче тіра 3 і зараз не дають
-
До речі, чи цю довідку про облік за кордоном якось можна взяти? Чи це прям треба поїхати в Україну і щоб тцк прям на кордоні в бус запхнули і на нуль відправили?
-
Вам по номинации надо искать программу в той провинции где вы живете
-
А можно вообще продлить ВП не на 3 года, а до конца паспорта? Получается не до 27го года, а до 26го ?
-
🙏 Хто може надіслати документ 5710 (заповнюємо заявку на продовження WP) Пробую скачати із сайту з Макбуку вже який день.. і просто опускаються руки
-
Підкажіть, будь-ласка, при подачі на PR по nonEE: в мене є евалюація диплому магістра через WES, чи потрібно мені ще робити евалюацію шкільного атестату, як головного апліканту? І чи потрібно це робити для чоловіка, як депенданту (шкільний атестат через WES)? Дякую