PR CUAET
-
В обоих случаях указала for the first time. Просто так в видео гайде было
-
Так за досвід нижче тіра 3 і зараз не дають
-
До речі, чи цю довідку про облік за кордоном якось можна взяти? Чи це прям треба поїхати в Україну і щоб тцк прям на кордоні в бус запхнули і на нуль відправили?
-
Вам по номинации надо искать программу в той провинции где вы живете
-
А можно вообще продлить ВП не на 3 года, а до конца паспорта? Получается не до 27го года, а до 26го ?
-
🙏 Хто може надіслати документ 5710 (заповнюємо заявку на продовження WP) Пробую скачати із сайту з Макбуку вже який день.. і просто опускаються руки
-
Підкажіть, будь-ласка, при подачі на PR по nonEE: в мене є евалюація диплому магістра через WES, чи потрібно мені ще робити евалюацію шкільного атестату, як головного апліканту? І чи потрібно це робити для чоловіка, як депенданту (шкільний атестат через WES)? Дякую
-
Коли натискаю на Payments в кабінеті і переходжу до конкретно, показує, що method - cheque Дійсно треба дзвонити, бо не дуже зрозуміло, що діється, тим більше, що у мене ще вимагають повернути частину грошей з тих виплат
-
зокрема такі 2 обовязкові документи, яких у вас зараз немає: - a letter of acceptance from a designated learning institution (DLI) - a provincial attestation letter (PAL) from the province or territory where you plan to study (required for most students)