PR CUAET
-
В листі вказується імʼя адреса та контактний телефон. Ксерокопія документів це перебір (якщо автор листа погодиться без проблем)
-
Смотрите, этот пункт может быть в законе.даже если его проголосовал комитет, в зале эту поправку могут отменить. Речь о том, что мы говорим о том, что сейчас фейк - это то что что-то уже требуют до момента вступления закона в действие. Закон вступит в силу через 30 дней после подписания. 4000 правок зал будет голосовать месяц минимум. Т.е. закон раньше лета не вступит в силу. Если вы так боитесь, сделайте до лета паспорт на 10 лет. В Польше нет очереди совсем, все слоты свободны, хоть на завтра
-
Знайомі відправляли в 10х числах січня, сьогодні почало тільки відстежуватися зворотній конверт. Дай Бог в понеділок доїде. Я відправляв 5 лютого, тиша.
-
Хто Торонто слот ловив цього тиждня???
-
Hey there Lyuba, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Логічно яка. Ні. Альберта зі своїм пенсійним планом не йде на поступки Трюдо, то якою може бути відповідь від нього?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка з ким можна проконсультуватися як відкрити само зайнятість в Канаді?
-
Hey there Бодя, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Дякую, бо дивлюся думаю може я вже з ума тільки сходжу, бо немає нічого
-
Торонто треба очікувати найближчим днями , наразі вони зробили паузу у відкриття нових слотів
-
Сподіваюсь 🤞🏻
-
Дуже дякую, значить в черзі
-
Я бачу, що ніхто відслідковую кожного дня і глухо по Торонто
-
Мені адвокат те саме сказала
-
Сподіваюся
-
Якщо вона у вас додалась в чек лист після ваших відповідей - то, так, треба. У мене теж додалась, і на мого 14 літнього сина, і в воркперміті і в стадіперміт. Все що в чеклисту - треба заповнювати
-
Дякую
-
Hey there Irma, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Какие у меня шансы получить новый WP если мой заканчивается в марте 2026???
-
Іміграційні консультанти так не думають
12 Jan 2024, 17:45
114764/474652
4 days ago