Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t617000632T Offline
    t617000632T Offline
    Katrin
    wrote on last edited by
    Кидайте сюди, думаю багатьом буде корисно. Бо мені теж цікаво.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    По опису оновлення, звучить все дуже красиво. Балів нема, досвід, франсе Але… моя думка, то дійсно будуть так само брати всіх поза межами Монреаля, а Монреаль будуть щимити ще сильніше. Бо в Квебеці це оплот тимчасових працівників, а то Канада хоче різати. А зараз, у Монреалі, пройдуть технарі з офером, освітою, франсе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Особисто знаю такого хто рве дупу в ту сторону) і щиро бажаю успіху Це рішення провінції, там вимоги по роботі і зарплаті. Провінція хоче тих, хто приносить користь (податки, капіталістичні цінності 😉) Але якщо не ІТ, то для якості життя треба франсе. В деяких лікарнях в Монреалі вже нема людей, що розуміють англійську)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    "Забыть" внести ребёнка серьёзный косяк.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    5406 делается для каждого апликанта 18+. Вносятся все дети не зависимо от возраста.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Справа 2. Перечитала я форму 5406 так так написано что дети 18 и старше. Не пойму шо за путаница
    1 Reply Last reply
    0
  • t875893512T Offline
    t875893512T Offline
    Любовь Сукач
    wrote on last edited by
    Я от тільки нещодавно дізналась, що за пілотною програмою для IT можна ще проскочити без франсе: під зобовʼязання, що вчитимеш. Пораділа за людей) От би і усім таке! Навіть більше мотивації було б вчити мову, бо розумів би, що ти можеш пускати тут коріння. А так, ну от нащо її вчити, коли мертвий з роботи приповзаєш, якщо навіть мова не допоможе з ПР( Розумію, що то мабуть не правильна позиція, але як є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Трошки про людський фактор і чому консультанти переважно переживають за всі маленькі деталі кейсу. (Не мої клієнти, люди які десь запитують про допомогу в чатах, еемейлах, і тд) Кілька різних справи, по ПНП подачі після номінації, які отримали цього тижня апдейт - і наскільки різні наслідки: Справа 1. Людина забула додати майже всі оригінали до справи і надала лише переклади. Оскільки без номеру складно відкликати заявку, попросили рефанд коштів (щоб вже точно не прийняли заявку) і швиденько подали нову, вже правильно. Сьогодні першу заявку взяли в роботу, без документів, та без оплати. І дали 60 днів на те щоб їх надати. Справа 2. Людина все додала і оплатила, але не до кінця зрозуміла інструкції по форму 5406 і не вказала туди дітей яким меньше 18ти років. Сьогодні відправили назад заявку, прийдеться подаватися знову. Надіслати виправлену форму змоги не дали. Справа 3. Попросили переробити форму 5669 (і додати з мокрим підписом) тому що там був пропуск по інформації. Справа 4. Людина має старшу дитину (20+), яка не планує отримувати ПР. Дитину вказали, але не надали ніяких документів по ній, і не оплатили біометрію. Дали можливість доплатити і дали 30 днів на подачу документів на дитину, і направили на медогляд і пальчики. Так ось. В одному з 4ох кейсів неприйняли заявку. Дуже просто могли неприяйняти всі 4 заявки. Як мінімум подібні, здавалося б місцями дрібні речі створюють 3-5 місяців затримки. А інколи можуть приводити і до місрепрезинтації з баном на 5 років. Проте якщо спитати в 3 з 4ох цих кейсів, досить імовірно що вони вам скажуть що 100% нічого страшного бо вам просто попросять додати що потрібно. І вони частково праві, бо з їхнього обмеженого досвіду так і було. Маючи можливість бачити результати без перебільшення сотен кейсів (своїх, колег, нашої асоціації, на конференціях і тд) ми розуміємо що навіть якщо є умовний 10% шанс що можуть не взяти заявку чи відмовити, то це не просто 10% шанс - це 100% вірогідність що кожному десятому клієнту прийдеться пояснювати чому вони втратили пів року часу, а можливо і шнас отримання ПРу (наприклад якщо по ЕЕ, і більше балів не набираєте для переподачі). Саме тому ми тут часто дотошно всіх замахуємо деталями, і радимо додавати той чи інший документ, і чому варто робити довідку через консульство (навіть якщо в 9/10 візьмуть, то ніхто не хочу бути тим 10м). Читайте уважно всі умови, перевіряйте все. Якщо щось не зрозуміло, питайте в чаті чи звертайтеся на пряму. З повагою, Остап
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Товарищи. Возник вопрос Форма 5406 информация про семью. Там написано писать детей старше 18 лет. Теперь глупый вопрос а дети до 18 лет мы их туда не вносим? Вопрос от того что я прочитала нотатки сейчас скопирую сюда
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Да не забыть. Я поняла как что детей старше 18 лет туда надо писать
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Добре там, де нас нема
    1 Reply Last reply
    0
  • t875893512T Offline
    t875893512T Offline
    Любовь Сукач
    wrote on last edited by
    Це все зрозуміло, то я так, помріяти про полегшення у житті)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    А где это написано в форме? Я вижу в секции В Все дети.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Hey there Сергей, and welcome to PR CUAET! How are you?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    А как добавить теперь документы?
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Hey there Liia, and welcome to PR CUAET! How are you?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6255556158T Offline
    t6255556158T Offline
    Tetiana Kyslytska
    wrote on last edited by
    Привіт! Чи може бути так, що NOA не прийде від податкової? Бо я подала декларацію 29 лютого, і ще досі ніякого зворотнього зв*язку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1029342268T Offline
    t1029342268T Offline
    Ll_uch
    wrote on last edited by
    Там есть фраза, о том что эта форма заполняется на каждого апликанта старше 18 и почему-то её переводят, как вносить детей старше 18. Я уже несколько раз сталкивалась с этим моментом, причём и в английском и во французском варианте формы.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Там є можливість не ставити кінцеву дату. Як бачите, там скрізь зірочки біля дат (це те, що вказувати обов'язково). А по поточній роботі (найперша зверху) зірочки стоять лише там, де вказуєте початок роботи. А поряд з кінцевою датою зірочок нема. Тож кінцеву дату роботи можна не ставити (якщо досі там працюєте), і то не буде помилкою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Как добавить детей то
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.