PR CUAET
-
А в цій формі треба кожну строку заповнювати? Бо тут і за Ізраїль питають і за США
-
Все зараз зробите Не хвилюватись Я в неділю ту теж плакала А потім тут мені все допомогли
-
Якщо не внесли - то не критично.
-
Не хвилюйтеся, все буде добре ❤️
-
Це так Але дивилась пару відер То писали ,що саме ід Тож я не писала чоловіку Своє ід внесла
-
Блін,як класно з вашою допомогою заповнювати. А то я наревілася вже,ще і хвора на роботі була … то діти вже зовсім запереживали за мене 😒
-
Тобто, наприклад, НБ - NB
-
Можна було їх вказати транслітерацією
-
зараз вам тільки має прийти на електронку автоматична відповідь що одержали ваш запит
-
так люди робили як оплачували біо і докидали квитанцію. у вашому випадку краще також передзвонити і уточнити чи отримали.
-
паралельно люди ще дзвонили і добавляли в тел режимі. ми це не робили, бо мали вже аор
-
Жду жду …
-
Підкажіть,що таке “street no.” Це номер будинку?
-
очікуйте aor, тоді зможете бачити де ваша аплікація і що з нею роблять
-
А как они потом напишут что прикрепили мои документы именно к моей заявки. Сколько времени пройдет. Или оно будет там висеть до неизвестности … в неопознанных до скончания века)
-
це все поки що.
-
наступного тижня і дзвоніть. не відтягуйте
-
І який номер вказувати ( Number Document- Work Permit)
-
Роботодавець з України, просить надіслати банківські реквізити юридичної особи. Яка послідовність дій потрібна? Відкривати тут корпорацію, соло чи селі імплоймент? Заробіток фіксований один раз на місяць. Дякую.
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
115029/441538
less than a minute ago