PR CUAET
-
Hey there Лена, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
це вже коли прийде якась відповідь?
-
Напишіть letter of explanation з поясненням всіх помилок і відправле вебформу щоб оминути можливий misrep
-
Доброй ночи. В котором часу по Манитобе открываться слоты в Эдмонтон/ Торонто на паспорта 16+? Никак не получается поймать... Точнее даже ниразу6не попадались свободные....
-
Ймовірність нульова.
-
ок дякую, думаю все ж дочекаюсь будь якої відповіді, можливо помилки були не такі значі
-
А чоловік вже подавав декларацію за 2023 рік? Або за попередні роки? Мав акаунт раніше?
-
Hey there Yura, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Ви на фед етап вже подали? Якщо так - зараз, не чекаючи можливого ПФЛ від імміграції
-
Підкажіть якщо чоловік не може зареєструватися, весь час пише помилку, або акант заблоковано, що потрібно зробити?
-
Саме так
-
Добрий вечір. Чи варто подавати на податки самостійно без бухгалтера? Спільна декларація з дівчиною, у мене 2 Т4 у неї 1. Доходу крім офіційного з роботи не було. Мені не жалко 50$. Я просто не схильний довіряти комусь хто може зробити помилку. Чи це дійсно щось що потребує досвіду та знань чи це може зробити кожен і різниці в розмірі повернення не буде томущо вони в податковій перерахують і тільки так виплатять чи заберуть як їм треба? Дякую
-
Якщо ще не має декларації, тоді не зареєструється. Якщо вже є перша декларація, тоді значить невірно внесена сума інком або інша інформація. Раджу зателефонувати в CRA і вони разом з Вами допоможуть зробити реєстрацію.
-
У вас вийшло загрузити? Розкажіть будь ласка яким чином. Бо в мене не грузить і все. 🤷♀
-
І чи треба це все в пдф перероблювати?
-
Будь-ласочка підкажіть,натиснула «зберегти» але де її шукати потім не знаю 🤷♀️
-
Знайшла його в завантажених,але відкривається знов,як той що в самій аплікації ( тобто не відкривається для перегляду
-
Hey there Ivan, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there Bogdana, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there O, and welcome to PR CUAET! How are you?
12 Jan 2024, 17:45
115079/439171
5 minutes ago