PR CUAET
-
Ольга підкажіть,а те що ми подаємо по такій інструкції,але мені треба саме зняти обмеження,треба щось вказувати окремо? Чи не зменшать мій діючий WP на менший строк? Бо вже підгрузила цю анкету і вписувала так,як він казав
-
Hey there anna, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
І я також в останній вагон так сказати. Намагаюсь заповнити все на себе. А в дитини (9 років) в липні закінчується і паспорт і віза і візітор перміт. Підкажіть будь ласка, хто в курсі, на сина я тоді потім окремо буду все подавати, коли подовжу чи оформлю йому новий паспорт? І ще запитання чи потрібно лише фотокопію першої сторінки паспорта загружати чи всі сторінки зі штампами?
-
Так, разом здавали декларації, чомусь не приймає суму
-
А як отримання пр карток відбувається, вони приходять в почтовий ящик письмом, чи приходить повідомлення що треба зʼявитися і забрати щось в відділені почти особисто ?
-
Кто сколько ждал зачисления денег по direct deposit после декларации?
-
Якщо був direct deposit налаштовано то через 10 днів , чек може йти і 3 неділі...
-
Просто ваш банк
-
Якщо тільки T4 спробуйте
-
Лист на вашу пошту яку ви вказали на порталі 2 (коли загружали фото і писали адресу проживання).
-
Скільки часу пройшло як подавали і як подавали? Звідки берете суму?)
-
Cheque issued - значить, що вам відправили чеки по пошті листом.
-
Всі сторінки зі штампами.
-
Чи можна активувати сім картку куплену у канаді в Європі?без дзвоніння оператору?
-
Если вас это успокоит, то нет вообще людей, которые за март видели бы хотя бы один слот в консульстве Эдмонтона.
-
Доброго дня. Підскажіть як зробити новий закордонний паспорт у Канаді?
-
Добрий день. Вона ще дійсна ? Працюю шеф-кухарем понад 6 років. Хотів би скористатися.
-
Добрий день. Хто має приклад канадського резюме?
-
Hey there Ihor, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Мій роботодавець подав документи на ендорсемент для мене в листопаді 2023 а отримали в січні 2024
12 Jan 2024, 17:45
Post 115101 of 396857
2 minutes ago