PR CUAET
-
Чи можна активувати сім картку куплену у канаді в Європі?без дзвоніння оператору?
-
Також цікаво, чи є якісь прогнози, коли процес набуде бажаного порядку? Коли зі слотами не буде такого трешу. Наприклад через рік вже матиме нормального режиму? Чи важко сказати?
-
Ну це питання про то, як організований процес у держави Україна - і це не зовсім питання до імміграційних консультантів Канади. Про випадки такі ніхто не писав. Але писали про випадки витребування при оформленні другого закордонного паспорта - віддати третій закордонний паспорт, який був і строк дії якого вже закінчився, тобто нема вже діючого третього паспорта , але без його передачі на знищення відмовлялися оформлювати другий закордонний. Саме я з цим не зіткнулася, хоча в мого сина така сама ситуація і другий не діючий паспорт залишився в Україні. В мене все прийняли і про той старий паспорт не питали.
-
Теоретично на момент розгляду, укр. загран в дитини закічится. Виїзжати за кордон з недійсним паспортом не варіант, чи можна буде оформити якись тимчасовий документ від Канади?
-
Навіть не то проблема що Едмонтон за 500 км, а то що з тими слотами ...Я так думаю що на краще ця ситуація не зміниться
-
Нема прогнозів. Але, думаю, що ще місяця два - і буде спокійніше. Бо зараз був наплив від чоловіків призивного віку, які намагалися встигнути отримати другий закордонний паспорт до прийняття змін в законодавстві про мобілізацію, і ще у Канаді намагалися всі встигнути до 31.03.2024 податися на нові перміти з новими паспортами
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас.
-
Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас.
-