Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1794110111T Offline
    t1794110111T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Да, 3 дня мучений , и исправление ошибок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Hey there Oleksii, and welcome to PR CUAET! How are you?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Друзі! Маю до вас прохання! Я, інші волонтери (модератори) та шановні міграційні консультанти щоденно витрачають свій час тут, щоб полегшити отримання PR для вас. Потрібно: - розказати своїм знайомим (КОМУ ЦЕ АКТУАЛЬНО) про наш чат, а краще їх добавити сюда. - розказати в інших групах TELEGRAM/Facebook/TikTok/Instagram. Адже більше тут участників - більше досвіду і користної інформації для усіх нас.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t609517172T Offline
    t609517172T Offline
    Rose
    wrote on last edited by
    Hey there Наталія, and welcome to PR CUAET! How are you?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t559056978T Offline
    t559056978T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YOU
    wrote on last edited by
    Друзья, всем доброе утро. Подскажите пожалуйста какой лучший способ подтверждения дипломов о высшем образовании для дальнейшего трудоустройства по профессии? Я знаю как минимум два: 1) через WES; 2) через апостиль и какую-то украинскую организацию при Министерстве образования. И там и там нужно платить деньги. Я недавно приехал и не могу понять какой способ более перспективный? Заранее благодарю за ответ.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    YOU
    wrote on last edited by
    Друзья, всем доброе утро. Подскажите пожалуйста какой лучший способ подтверждения дипломов о высшем образовании для дальнейшего трудоустройства по профессии? Я знаю как минимум два: 1) через WES; 2) через апостиль и какую-то украинскую организацию при Министерстве образования. И там и там нужно платить деньги. Я недавно приехал и не могу понять какой способ более перспективный? Заранее благодарю за ответ.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Veronika
    wrote on last edited by
    Добрий день, @OstapBosak Підкажіть будь ласка яку категорію програми вибрати бо тут є 2 назви Гуманітарної одна In Canada Humanitarian а інша FV In Canada? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Добрий день. @OstapBosak , підкажіть , будь ласка. При подачи на PR по цієї програми для родичів - основной та єдиний аплікант мінор. Звісно, що підписує його аплікацію хтось з батьків. Так ось цей хтось з батьків повинен бути теж у Канаді на момент подачі, чи достатньо того, що сам мінор буде у Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vita Kulyk
    wrote on last edited by
    Доброго дня.Скажіть якщо відправили заявку на зняття обмежень з wp а не надійшло сповіщення що вона відправилась,то як знати що вона дійсно відправилось?Чи може вона не відправилось?
    1 Reply Last reply
    0
  • t677172659T Offline
    t677172659T Offline
    Azzd
    wrote on last edited by
    Я продовжив собі дозвіл на роботу в Канаді через зняття обмежень, нове рішення на роботу я отримав у січні 24 року, дозвіл на роботу діє до січня 27 року, чи є сенс зараз податися на ще один новий дозвіл на роботу до 31 березня для українців з CUAET? фактично це додасть мені 3-4 місяці до вже наявних дозволів на роботу, чи не буде це виглядати дивно для офіцера, який його схвалює? Чи не можуть скасувати ж наявний дозвіл на роботу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Здравствуйте уважаемое сообщество, подскажите пожалуйста может кто-нибудь сталкивался с подобной ситуацией.Я прожил 1.7 года в Манитобе сейчас собираюсь переехать в NL,что бы получить PR так как в Манитобе я боюсь ,что уже не успею этого.Могу ли я сам, приехать в NL и податься на PR ,а после этого перевезти свою семью или мне будет отказ если семья в другой провинции? Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dina
    wrote on last edited by
    І мені…
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.