PR CUAET
-
Я відправляла таку довідку, уже з штрих кодом, все одно чекала рівно 2 місяці 🤷♀
-
Шукайте найшвидший спосіб
-
Зараз як раз дізнаємося чи є така можливість.
-
а написати там заяву, щоб відправили потім у Канаду?
-
Якщо по програмі возʼєднання то шлюб мав бути укладений до початку війни.
-
З Європи. Часу менше місяця до літака, висока вірогідність що не встигне отримати.
-
Звідки прилітає? Там неможливо зробити паспорт?
-
Ні :(. Тому і хвилююсь, що щось пішло не так
-
повинно прийти
-
Доброї ночі. Вам все ж таки прийшло повідомлення на емейл, що application submitted?
-
Дякую
-
А мілітарі запитували?
-
Поки триває війна, з Канади українців депортувати не мають права. Та документи краще зробити завчасно.
-
У мене портал 1 з Монреаля...чекаю з 14 грудня на Портал 2. Свята мабуть ще додадуть до строку.
-
Візьміть консультацію. З власного досвіду скажу - це реально зекономить Вам кучу часу та нервів, зато матимете чіткий план дій
-
Мені в одну сторону їхати не меньше ніж 7 годин на автомобілі. Сама б я змогла це зробити, проте це довідка для мами, а їй буде тяжко так довго їхати 😞😞
-
воз'єднання думаю
-
Якщо вам терміново,то можете приїхати в консульство і за 80₴ вони відразу вам видадуть довідку.З Різдвом Христовим!
-
Всім привіт. Питання з приводу довідки про несудимість. В наявності є довідка на українській мові, чи є можливість отримати переклад цієї довідки з прискоренням (не протягом 1 місяця чи більше, а не довше ніж 2 тижні) в Посольстві України в Канаді? Довідка потрібна для аплікації на PR (по програмі для українців у кого є рідні в Канаді) і багато хто настрахав, що переклад довідки від сертифікованого перекладача може не прийняти міграційний офіцер. Буду дуже вдячна за поради. Всіх зі святом і мирного неба.
-
Дякую, як швидше і простіше ?
12 Jan 2024, 17:45
11522/429575
2 minutes ago