PR CUAET
-
Доброго дня Можливо хтось підкаже Я подавала чоловіку на продовження WP , він іноземець, але поміщав також CUAET як мій чоловік І нам прислали ось такий лист Там написано temporary residence , але ми подавали на продовження WP і навіщо здавати biometrics ? Кого можна запитати Буду вдячна
-
Підкажіть будь ласка,син не здавав біометрію бо йому було не треба коли візу робила.зараз йому 19, і є таке питання в анкеті. Чи не змусять його здавати біометрію для нового OWP ?
-
На 90% змусять. Я чекаю запрошення на біометрію своєму 14 літньому сину. Бо її стандартно треба з 14 здавати.
-
Можливо, хтось знає, скільки краще відстежувати слоти в Торонто?
-
У чеклисту є не обов'язковий розділ і там є поле для додавання файлів Інши відомості
-
WP це і є temporary residence
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка яка сума подачі на pr 2 батькам і 2 дітям?
-
Доброго дня! Як можна при подачі на OWP написати листа офіцеру? Я хочу вставити мамині сертифікати, які вона здобула тут, і пояснити рівень освіти здобутий у Канаді. Його треба написати у гугл ворд. Але як його вставити?
-
Hey there Oleg, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Мене також цікавить таке питання
-
Авжеж, ось тут Клієнт інформація. Бо ви ж бачите назви інших розділів - і вони зовсім чітко для чого
-
Не підкажете де подивитись список адрес? Дякую
-
Мені цікаво де є ці центри,бо я тоді ще подумаю,чи робити сину новий Ворк перміт
-
Дочекайтеся запрошення - там буде інструкція. Без запрошення ви не здадите біометрію
-
Чи тут?
-
ось тут?
-
Hey there Віталій, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
(( Не підкажете де подивитись адреси центрів для здачі біометріі?
-
t.me/prcuaet/1783/37001
-
На замітку тим, хто прибуває в Канаду з дітьми! В Канаді відразу купуйте мультиварку (multicooker) для приготування іжі в номері. Причому мультиварку купляйте в Канаді, бо в Канаді напруга в розетках 110 В, а не 220 В як в Украіні. Поширте це будь ласка де тільки можна, бо сумно споглядати як малі діти сидять днями на сухпайку в готелі (в готелях сніданки ніякі)
12 Jan 2024, 17:45
Post 115323 of 398598
3 minutes ago