PR CUAET
-
Можете і зі мною поділитися, будь-ласка?
-
Підходить
-
Доброго вам дня.Скажіть будь ласка чіткі ваші дії.Трохи переживаю чи правильні мої дії.Наперед дякую
-
якщо зараз не працюю, треба писать job offer, а не ukraine 2022?
-
Я ж тому і питаю якщо ми подаємось з дівчиною в 2 і у нас із доходу це 3 форми Т4 то можна робити самому? Бо коли було багато різного доходу це вже інше питання
-
Hey there Śłãvă, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Hey there Valentino, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Напишіть нам в приватні повідомлення і ми вам допоможемо
-
Доходу з України за 2023 рік немає? Державних рахунків, закордонних активів?
-
Этого мало .я тоже из неподконтрольных территорий...есть ещё много факторов я там несколько недель назад писал 4 основные требования поищите в группе..
-
Заповніть тільки ці поля, все інше можете залишити пустим.
-
так. Наприклад, своєму сину 14 років я так і вносила.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, можна будет продовжити ворк перміт чи зробити новий відкритиц ворк перміт, після 31 березня? Справа в тому, що при оформленні візи КУАЕТ, ми зверталися до посередників і я маю дуже багато помилок в анкеті на куает. Думаю, що мені не треба зараз все заповнювати самостійно, так як я боюся, що буде гірше. Тобто, краще звернутися до спеціаліста
-
просто писати Ukraine 2022 як у вiдео?
-
якщо зараз у Канаді не працюєте - то писати job offer не треба, бо його нема і надати на запит не зможете.
-
Доброго дня! SP зараз також можна подати до 31.03 без fees як і WP? Чи потрібно платити?
-
Как раз в инструкции сказано писать Ukraine 2022 и в 2 и в 4 потому что на open подача, а уже в списке работ указываем по порядку, начиная от текущей и вниз. А job offer я подкрепил в опшинал
-
Якщо Вам перший дозвіл видали на неповні 3 роки, то точно мають продовжити. Якщо перший дозвіл був на три роки, то наврядчи. Але це на основі мого досвіду. Можете пробувати)
-
Все добре. Подякуємо Ірині. Це загальний чат
-
Я можу сказати за своєю практикою. Тільки одній моїй клієнтці продовжили на пів року, і це було ще до того як всі масово почали подаватися. Всі інші - старі дати.
12 Jan 2024, 17:45
115394/458591
2 minutes ago