PR CUAET
-
Как раз в инструкции сказано писать Ukraine 2022 и в 2 и в 4 потому что на open подача, а уже в списке работ указываем по порядку, начиная от текущей и вниз. А job offer я подкрепил в опшинал
-
Якщо Вам перший дозвіл видали на неповні 3 роки, то точно мають продовжити. Якщо перший дозвіл був на три роки, то наврядчи. Але це на основі мого досвіду. Можете пробувати)
-
Все добре. Подякуємо Ірині. Це загальний чат
-
Я можу сказати за своєю практикою. Тільки одній моїй клієнтці продовжили на пів року, і це було ще до того як всі масово почали подаватися. Всі інші - старі дати.
-
Чи можно зазар спробувати extend owp якщо ще 1 рiк valid? Хоться подав? Дякую
-
поле з працею у Канаді на зараз - не дозволяє залишатися пустим. Туди обов'язково треба щось внести
-
2 спальни и комната студия .это квеьекские понятия для жизни семьи из 4-6 человек вполне подходит
-
По 1085 на дорослого,по 155 на дитину і 170 біометрія на сім’ю. Це якщо ви хочете оплатити один раз за все разом
-
Добрый день! В графе travel documents and passports - необходимо загружать оба паспорт? загранпаспорт и Украинский внутренний паспорт, но он же не на Английском😑
-
Якщо вкажу статус 5 як податки зможуть вернути тоді 🧐
-
І взагалі чи не завадить якщо я з одного аккаунта подавая на WP і подамся на стаді?
-
Ось таким чином)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, сестра працювала тут у 2023 році протягом 7 місяців, поїхала в Україну, планує вернутися наступного року або ж цього, проте банк закрила тут і телефон теж, скажіть який статус вказувати? 1.Canadian Resident чи 5. Emigrant left Canada during 2023 (якщо вказувати цей статус то просять адресу де на даний момент проживає)
-
Ось чітка інструкція)
-
В якій інструкції?
-
і з того самого можете і на PR подаватися
-
так. без fees
-
За пункт 2 там вообще ничего не сказано, значит он не влияет
-
в інструкції тільки вказано за п.4
-
Ну значить не тільки з gmail і не тільки в грудні. Ситуація і зараз така ж. Можливо рідкість але це факт
12 Jan 2024, 17:45
115410/459217
2 minutes ago