PR CUAET
-
Вітаю, я хотіла б представитись. Мене звати Юлія. Я працюю на китайський громадський центр. У нас є відділ по допомозі українцям. Ми знаходимось в місті Оттава. Якщо вам потрібна допомога, ми готові її надати. Наші всі сервіси безкоштовні. Нас спонсорує IRCC. Ви можете зв’язатись зі мною по імейлу [email protected] В цьому міс ми проводимо для українців 2 безкоштовних вебінара. 16 січня - вебінар по child benefit. 23 січня - по податковим деклараціям.
-
Я вже скидала Вам
-
Коли закінчить апостиль процес, то до вес до двох днів.
-
Обирати відправку, це включення в базу, в не лист
-
Privet vsem Ya iz Uzbekistana priexal v Kanadu kak turist vzyal AZ licence na mexanike ishu rabotu I nujen LMIA Kto smojit pomoch budte dobri dayte soveti spasibo zaranie.
-
Доброго дня, підкажіть - робив візу по програмі Cuaet v-1 visitors,ситуація змінилась. Чи зможу я по прибуттю в Канаду змінити на workers чи отримати просто work permit? Дякую
-
Ya iz Uzbekistana priexal v Kanadu kak turist vzyal AZ licence na mexanike ishu rabotu I nujen LMIA Kto smojit pomoch budte dobri dayte soveti spasibo zaranie.
-
Zdrastvuyte vsem
-
Дякую))
-
Дякую,зрозуміла.
-
Я жінка. І вже теж 4 добу чекаю. Не військовозобов'язана і не маю професії, яка б могла відноситися до військовозобов'язаних. Не мала ніяких кримінальних або взагалі судових справ, не змінювалася адреса проживання, прізвище і т.д. Назва населеного пункту та вулиці не мінялася. Прізвище доволі рідке в Україні, тож людей, які б були повними тезками (і тому якісь додаткові перевірки з цим) - навряд чи. Хто зна, від чого воно залежить...
-
Дякую
-
Підскажіть будь ласка, може є поради що саме говорити, на що акцентувати, щоб вийшло вмовити