PR CUAET
-
Стосовно переказів з України в Канаду хто має досвід? Як вказувати ці перекази при подачі декларації? Друге питання. Якщо я переводив накопичення, що заробив до того як приїхав в Канаду, їх треба вказувати? Просто по моєму канадському банку видно, що я робив собі депозити з Wise. І воно ж виглядає як заробіток, так?
-
Якщо ви не працюєие в Канаді, то нащо вам ворк перміт?
-
Яке ком'юніті, якщо не секрет, так їм головне джоб офер
-
нічого сьогодні о 19:00 по Торонто
-
Нам тримають за д…
-
Как думаете есть смысл продлевать ворк пермит если приехал пол года назад? Или мороки больше от процесса чем пользы? (Знаю что не факт что продлят)
-
Підкажіть, будь ласка. Я подалася на зняття обмежень з ВП, і хочу подати на стаді перміт для дитини з того самого акаунта. Але ніде не находжу посилання на створення ще однієї заявки. Підкажіть, будь ласка, де ця чарівна кнопочка? На якому етапі я можу знайти вхід до цієї опції? Заздалегідь дякую
-
Если не планируется работа на ферме и тд
-
Проблема в тому, що місяць тому я подала себе на продовження ВП. І тепер мене кидає одразу на статус моєї заявки, і ніде не бачу щось типу подати ще одну заявку. Є лише посилання на інформації щодо заявки, яку я вже подала. Слухайте, я з цим б'юся вже місяць, відчуваю себе страшенно тупою 😊
-
AR-26 October AOR-31 January+ADR Bio-5 February pal+medical -23 February Medical update tracker -4 March Medical updated GS key- 12 March Final decision -14 March Portal 1-22 March Це мій тайм,якщо допоможе