PR CUAET
-
Если не планируется работа на ферме и тд
-
Проблема в тому, що місяць тому я подала себе на продовження ВП. І тепер мене кидає одразу на статус моєї заявки, і ніде не бачу щось типу подати ще одну заявку. Є лише посилання на інформації щодо заявки, яку я вже подала. Слухайте, я з цим б'юся вже місяць, відчуваю себе страшенно тупою 😊
-
AR-26 October AOR-31 January+ADR Bio-5 February pal+medical -23 February Medical update tracker -4 March Medical updated GS key- 12 March Final decision -14 March Portal 1-22 March Це мій тайм,якщо допоможе
-
ще тільки людина заходить на заявку😊
-
Коли ви почали вже робити заявку
-
так в gc key
-
Коли Ви заповнюєте свою заявку,там є питання,чи ви хочете подати заявку на члена сім'ї (можливо,не дослівний переклад),ви відповідаєте "так"
-
Це коли я вже увійшла у свій запис?
-
Start an application/ Apply to come to Canada / visitor visa, study and or work permit
-
зайдіть в свій кабінет GC Key, внизу під поданою вашою заявкою шукайте цей текст
-
Дякую, наче пройшло! Нічого не розумію - не було раніше цієї сторінки! Дуже дякую всім, хто відгукнувся! 🙏🙏🙏
-
Ви можете увійти в свій аккаунт,але відповідати на питання від імені тієї людини,на яку плануєте подавати аплікацію,і вас підведе до того,що потрібно. Тоді ви заповнюєте заявку повністю від імені (дитини,чоловіка),але якщо дитина неповнолітня,то підписуєте своє ім'я