PR CUAET
-
Up to 3 more years - в перекладі «ще ДО трьох років», тобто 3 максимум а може й менше
-
Hey there Elena, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Up to 3 MORE years🤔
-
Що я не розумію?
-
Підкажіть будь ласка, як можуть не давати ще три роки, якщо на сайті Government of Canada написано ось таке
-
Hey there Yana, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Ні)) навпаки , more це відноситься до подовження як раз типу «ще» Якщо що маю диплом перекладача 😅
-
«ще до трьох років» як на мене більш схоже як 3+ років
-
Ага, вірно) тож в чому тоді питання? Все вірно написано
-
Up to 3 years це до трьох років, а three more- це ЩЕ до трьох нових. Я розумію так🤷♀️😅
-
В каком городе и в какое время вы заходили чтоб словить? 🙏🙏🙏
-
Це приблизна ціна за одну людину? Дякую
-
Hey there Оксана, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Так я зрозумів що ви мали на увазі, теж так вважаю😊
-
Підкажіть, будь ласка, завтра ще можна буде податись безкоштовно? Це до 31 включно? Дякую
-
Ветасківін
-
Всім привіт! Може хто знає, може хтось подавався на продовження ворк перміту включаючи дитину? підкажіть будь ласка ,не можу прикріпити дитини заявку 5708, пише що "дата закінчення терміну дії вашого статусу у відповіді не відповідає даті відновлення у вашій формі.". Коли дату закінчення статусу вказую тільки в заявці. Бо у відповідях тільки дата народження стоїть( більше нічого не просить) . Де помилка? Допоможіть будь ласка.
-
А где эта информация?
-
То, виходить, що оновили інформацію. Раніше було просто до 3-х років, а за раз Додатково до 3 років
-
Фото можно на телефон сделать. Даже если нет белой стены можно легко в Фотошопе вырезать из фона и поместить на белый, также crop tool для обрезки
12 Jan 2024, 17:45
115823/467391
5 minutes ago