PR CUAET
-
Так я зрозумів що ви мали на увазі, теж так вважаю😊
-
Підкажіть, будь ласка, завтра ще можна буде податись безкоштовно? Це до 31 включно? Дякую
-
Ветасківін
-
Всім привіт! Може хто знає, може хтось подавався на продовження ворк перміту включаючи дитину? підкажіть будь ласка ,не можу прикріпити дитини заявку 5708, пише що "дата закінчення терміну дії вашого статусу у відповіді не відповідає даті відновлення у вашій формі.". Коли дату закінчення статусу вказую тільки в заявці. Бо у відповідях тільки дата народження стоїть( більше нічого не просить) . Де помилка? Допоможіть будь ласка.
-
А где эта информация?
-
То, виходить, що оновили інформацію. Раніше було просто до 3-х років, а за раз Додатково до 3 років
-
Фото можно на телефон сделать. Даже если нет белой стены можно легко в Фотошопе вырезать из фона и поместить на белый, также crop tool для обрезки
-
Так, довідки з дії абсолютно підходять.
-
Hey there Solomiia, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Я щось теж таке оновлення на IRCC веб-сайті не можу знайти
-
Ні, випав з життя трохи. Якщо ти правий, то гуд) я не сперечаюсь там де не знаю
-
Підкажіть, а я можу працювати у сфері догляду за пристарілими?
-
Hey there Marina, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Доброго часу, поважні українці. Перечитала чат та відповіді не знайшла. Можна зареєструватися на сайті WES чи IQAS наприклад дружині, а робити евалюацію дипломів собі та чоловіку? Щоб з'єкономити кошти. ( як є). Чи кожен винен окремо робити собі реєстрацію та евалюацію? Дякую. Усім гарного мирного вечора!
-
Глянув - помітив чи не було часу?=)
-
Странно, в последнее время много информации появляется, нужно сортировать где истина
-
Теж цікавить це питання
-
Hey there Лія, and welcome to PR CUAET! How are you?
-
Загрузите лицензионный акробат. И тогда сможете скачать.
-
Если есть лицензия то можно
12 Jan 2024, 17:45
115836/467012
4 minutes ago