PR CUAET
-
я заповнив всім своїм окремо. і не парився з сімейним
-
Вроде по Гринвичу или Среднеевропейскому
-
Дякую, так і роблю
-
робіть все по інструкції. потрібно вказувати. але не у всіх підряд рядках де захочете, а тільки в пит 4
-
What is your marital status? Married Are you accompanying a family member who has status in Canada? No Have you had a medical exam performed by an IRCC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months? No Do you want to submit an application for a family member? No
-
Тут же ніде не потрібно прикріплювати свідоцтво про одруження перекладене через атіо чи медицину яку пройшов ще у 2022 і натиснув що не буду працювати з дітьми?
-
Але у людини зверху не було цього, він теж вказав що одружений
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто може перекласти довідку про несудимість з Польщі? Місто Едмонтон
-
ви ж вказали що одружені- відповідно потрібно свідоцтво про одруження
-
Напевно перестворити заявку
-
То для тих, хто прибув до Канади до КУАЕТ, мабуть, і мав ворк перміт чи стаді перміт
-
Дякую🩷 Доброї ночі та продовжених WP усім🤣
-
Дуже дякую)) переглянула пишу що ту сторінку ще рік тому оновлювали.. Але ж багато ВП прийшло на ті ж самі дати(
-
Petro до вас запитання, я бачив ви вище писали що тут не потрібно вказувати ukraine 2022, проте так було вказано у відео, як правильніше? це не обовязкові поля
-
Як видалити це з списку? Я обрав що не супроводжую нікого, а воно залишилося
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто може перекласти довідку про несудимість з Польщі? Місто Едмонтон
-
ні. пояснення зараз писати. описати свою ситуацію. потім дозавантажите в квітні продовжений паспорт
-
Додайте пояснення в листі (його можна додати), а потім 11 квітня ще додасте копію з печаткою про продовження через веб-форму
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.htmlCUAET
-
Unemployed
12 Jan 2024, 17:45
116065/426734
about a minute ago