PR CUAET
-
Доброго дня. Чи можна отримати а аеропорті новій ворк перміт, якщо ще діє старий ( до червня 24року, бо закінчується дія паспорта). Дякую
-
@OstapBosak Остап, підкажіь. Я заїхала до Канади, в червні 2022, по туристичнй візі, в аеропорту отримала WP. В Канаді пробула один місяць. Медогляд не проходила. Навесні планую приїхати і податися на PR по програмі возз'єднання родини 24 жовтня. Порадьте, як поступити: проходити медогляд в Україні чи краще вже в Канаді?
-
Привіт,якщо я живу в Альберті,я прибиральниця , освіта закінчена тільки школа, англійський зданий на потрібен бал. Які шанси отримати Alberta opportunity stream ? Чи поміняти провінцію чи уїхати з Канади? Саме в моєму випадку коли після школи нічого немає.
-
Не пропустить система
-
Всім привіт, з Різдвом Хрестовим. Чи можна змінити роботу по pnp job offer Newfoundland, умовно пропрацювавши на попередній 3 місяці, тепер я зміню роботу, через скорочення і подамся на номінацію з нової роботи (відразу як тільки отримаю документ від роботодавця) не чекаючи закінчення випробовуваного терміну? Чи можна так робити? Чи потрібно чекати закінчення випробовуваного терміну тощо?
-
Може взагалі не пропустити