PR CUAET
-
Всім привіт! Я в Україні, Планую подаватись на express entry через рік, рахую калькулятором бали, і отримую малувато - 380 (2 роки закордонного досвіду, 29 років, 7-7.5 англійська, сімейна подача) Можливо хтось порадить, над чим можна попрацювати, щоб підняти бали? Враховуючи, що я не в 🇨🇦 Чи реально взагалі отримати PR, подаючись поза межами країни?
-
31 числа ще можна весь день. То 1 квітня вже не можна
-
Якщо я зараз відкрию цей файл то буде інвалідація поля типу вкажи 31 а не 30 Тому питання це вже до кризисної форми чи ще ні))
-
Я вже відправив заявку з цим документом який я заповнив 30 числа по своєму часу Торонто і в 00:02 відправив заявку коли в мене було вже 31 число
-
Ось воно тому й так. Бо у вас там YES
-
Що вказати у пруф оф файненшиал якщо заповнюю на стаді перміт для школяра
-
По грінвічу
-
Я тикав "валідейт" і зберігав документ
-
31 числа ще можна. До 23:59
-
Я ще на куает перекладав у атіо 2 роки тому і в формі завантажував(на куает)
-
В мене є свідоцтво про шлюб, але воно не перекладене на англійську У цьому моя біда
-
Чи вони можуть зробити дозапит свідоцтва окремо?
-
Але якщо від цього питання з'являється опція завантажити свідоцтво про шлюб, то це напевно трішки проблема?
-
Рішення буде прийматися за формою IMM5710 та наданими документами
-
Так але ця анкета зберігається, і при подачі на пр якщо по іншому обрати вже будуть питання у офіцера
-
Ці відповіді лише формують ваш чек-лист
-
Там в опитувальнику вказано, що ваші відповіді на запитання ніяк не вплинуть на рішення офіцера.
-
«Являєтесь»
-
Так, там питають, чи ви подаєтесь як чоловік/дружина/дитина того, хто має ворк перміт/стаді перміт. Але ви ж подаєтеся не на основі їх перміту
-
Не страшно
12 Jan 2024, 17:45
116163/429485
6 minutes ago