PR CUAET
-
Маєте наувазі система не пропусте чи повернуть заявку мені обратно?
-
Може взагалі не пропустити
-
Підкажіть, будь ласка, при заповненні заявки якщо ті поля де треба було написати “none” aбо „not applicable” просто залишили пустими, чи можуть виникнути якісь проблеми з заявкою через не зовсім правильне оформлення?
-
Шкільний атестат також потрібно евалювати через WES?
-
Привіт,якщо я живу в Альберті,я прибиральниця , освіта закінчена тільки школа, англійський зданий на потрібен бал. Які шанси отримати Alberta opportunity stream ? Чи поміняти провінцію чи уїхати з Канади? Саме в моєму випадку коли після школи нічого немає.
-
Ок, дякую за відповідь. Веселих свят Вам
-
Привіт,якщо я живу в Альберті,я прибиральниця , освіта закінчена тільки школа, англійський зданий на потрібен бал. Які шанси отримати Alberta opportunity stream ? Чи поміняти провінцію чи уїхати з Канади? Саме в моєму випадку коли після школи нічого немає.
-
Скажіть, будь ласка, який номер форми повинен бути при подачі на візитор візу в дитячий паспорт з території Канади? IMM 5257?
-
4 бали для Alberta Opportunity Stream, нижче вже не існувало ніде. В СК або Манітобі є програми без англ мови за певних умов
-
Зараз це займає до 5-6 тижнів якщо Ваш файл передали у Монреаль, бо все залежить від офісу де фіналізують Ваш кейс, Калгарі присідає за 2-3 дні
-
Досвід зарахують але на момент подачі потрібен буде контракт хоча б на 12 місяців
-
На днях дівчина писала,що в неї також дуже довго все висіло, вона перезагрузила і заявка засабмітилася. У гілці Oct 24...., почитайте, можливо перепитайте в неї також за лист
-
Мене це Вадім пропонував. Але мене цікавили тільки окреми чати та і ті в окреми часи. А модератором треба постійно працювати . Тому я не змогла.
-
Ви самі нічого не зможете зробити з вашого боку. Вам потрібно чекати кінця свят і тоді дзвонити їм або зараз заявку в вебформу послати і чекати. Очікування 10-20 днів десь
-
Кнопка є. Заявку завантажили (але там тільки додані документи, без онлайн форм). Але лист на пошту не прийшов і я боюсь, що заявка по суті не існує. Що через помилку при натисканні кнопки submit уся заявка видалилась і форми пусті або з купою помилок, або взагалі заявки не існує.
-
Уточніть питання з описом ситуації. І по якій програмі ви йдете? Незрозуміло чий батько і що за документ.
-
На мою думку їй варто написати уточнити всеодно...
-
Зразу прийшов лист. Якщо написано submitted то її не можна редагувати вже, є лише кнопка завантаження заявки
-
26 декабря звоните, какие праздники?
-
У когось ще? Чи було таке, що не одразу?
12 Jan 2024, 17:45
11627/425623
about a minute ago